günaydın arkadaşlar
günaydın arkadaşlar
Günaydın Herkese....
fırat... benim scooterın kayışını değiştirmek için ne gibi aletlere ihtiyaç var....
Alayımda öğreneyim....
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
günaydın.hava çok soğudu.
günaydın abi...
bi tane ingiliz anahtarı al o yeter abi....
8 ve 17 lokma lazım...kanuni hussar scooterda bu anahtarlar yetiyor...
mondi de bilki daha büyük yada küçük vida vardır orasnı bilemem...abi sen mondiyi getir bura...bende her türlü anahtar var...onla sökelim..hem sende gör...hemde hangi anahtarlar lazımmıs öğreniriz...
selam arkadaslar.. dun gaza gelipp incekk mevkilerine dogru kalabalık bir skeillde geziyee gittim.. cross.. ama camur deryası seklinde:=) donuma kadar ıslandım.. camur banyosu yaptım.. kar tipiye yakalandım ve evime dondum.. cok guzeldi
iyi akşamlar arkadaşlar.. racer2000 kardeşim sen bu motosiklet işlerinden bayağı bir anlıyorsun benim hem uygun hemde iyi bir şey yazlık kışlık korumalı monta ihtiyacım olacak senin tavsiye edebileceğin veya alabileceğimiz bir yer varsa almayı düşünüyorum ayrıca motosikletin zinciri şaseye çarpıyor arada bir özellikle hızlı gaz açıp kapatınca o yüzden QİRİNG zincir tavsiye ediyorlar onuda halledebilirsek sevinirim
çiğdem mahallesinde gezgin motor var...ordan alabiliriz...
kazıkta yesek dosttan yemis oluruz...elin itinden değil...lafın gelisi yani...
zincer arada bi saseye carpıyor...
motor kaç km de ve zincir disli takımın ne durumda...egerki zincir değistereceksen komple zincir disli takımı alman lazım...sadece zincir alırsan 1 ay sonra bozulmaya baslar zincir...
kısaca körle yatan sası kalkar derlerya abi....
anladın sanırım ne demek istediği mi...
anladım...çok sağolasın racer tamam dediğin gibi yaparız biraz elim düzelsin birde şuan motora bindiğimiz falan yok kapalı garajda yatıyor haftada 1 - 2sefer çalıştırıp garaj içerisinde biraz turluyorum 2600 km de motor zaten çin motorlarında iyi bir zincir beklenemez belki gerdirme yapılırsa vurma yapmayabilir sanki biraz bollaşmış gibi zincir ama montu almayı biran önce almayı düşünüyorum gittigidiyorcomda falan var ama uygun fiyata nic marka gibi ama nasıl birşey bedenime uyarmı kalitesi nasıl bir şey bilemediğim için güvenemiyorum
tamam arkadaşım senin ve benim müsait olduğumuz bir zaman bu işleri halledelim ben akderede oturuyorum motosiklet kapalı garajda motosikleti hem ehliyetim hemde bu havada dışarı çıkaramayacağıma göre senin uygun olduğun bir zamanda ve seni istediğin yerden benim araçla alabilirim bu işleri halletmek üzere montuda dediğin gibi yaparız karttan falan çektiririz
Ankara MT Günaydınlar herkese canlanın biraz....
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
hava buz depo delik nası canlanayımki abi...
gerçi deliği hallettim...suan sıkıntı yok ama...bu olmayacak anlamına gelmiyor...
mesela eldivenim tek parmağının yarısı yırtılmıs...hiç bi tarafım üsümüyo o parmağım donuyo...hangi parmak oldugunu sölemem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:50 ----------
abi bu hafta sonu bi planım yok...okulunda da bazen ders saatleri değisiyor...cuma aksam kesin haberleselim cumartesi halledelim abi...hem montu hem motoru...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------
eferim gıslar...yapıstır yapıstır...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)