sen bilirsin abi, kapımız açık.
6 gibi yola çıkarım herhal.
sen bilirsin abi, kapımız açık.
6 gibi yola çıkarım herhal.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
az önce 60 km yol yaptım donuyorum
bu havada yol yapmak delilik
abi bu havada yolda yürümeye dayanamıyorum ki motorla yola çıkıyım
selam arkadaşlar, sanırım hepiniz ankarada buluyorsunuz. motorda yeniyim 6 aydır motorum var ama ankarada motorcularla toplanan yerleride pek bilmem.
Bir guruba takılmak isterim, başka yapılacak bişey bulamadım net hariçinde çevre için.
hoş geldin öncelikle burda herhangi bi gruplaşma söz konusu değil
Hoşşşşbulduuuuk
Gruplaşma derken toplaştığınız, etkinlikleriniz falan. gerçi kışa girdik artık ama otobüsler çalışıyor, son 10 yıldır sosyalitemi kaybettim. intle monotonlaştık iyice açılayım dedim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 ----------
hoşbulduk mert hocam.
Nasılsınız,iyisinizdir inşallah
tabi havaların çok büyük bi etkisi var buluşmalarda havalar düzelene kadar bazı arkadaşlarımızın katılımıyla haftanın belirli günleri buluşup sohbet etme fırsatı buluyolar fırsat bulanların gitmesini isterim .. havalar düzeldikten sonra etkinliklerimiz başlıcak
umut hocam, peki sen neresindesin ankaranın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------
burda sormak olumu pekbilmem..
tabi hiç bi sakıncası yok ben etlikte oturuyorum
bende aydınlıkevlerde sen neredesin?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
abidinpaşada
Bugün hava güzeldi gündüz, yarın da güzel olucak diyor meteorolojinin sitesinde. Belki yarın akşam bişeyler yapılır? Gerçi akşamları gene soğuk oluyor...
Intruder Alert!
meslek yaş gibi şeyleri yazarsan daha yakından tanımış oluruz seni
hosgeldin alpay abi...ben fırat...motor tamirinden ustaları kadar olmasa da anlarım...ins bi sıkıntın olmazda...hani aklında bulunsun...
bende haftanın 1 gecesi sitelerde( evim orda)
6 günüde beysukentte ( is yerimde kalıyorum)
hocam önemlideğil çektimmi kıyafetleri bitti, ancak sorum şuki motorlamı otobüslemi buluşacağız isterseniz motorlarla gelmeyelim çünki beni motor üşüdüğü zaman çalışmıyor, artı sezon kapandı diye garja çektim aleti.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------
Doğru söylersin be umut
Yaşım:30
meslek: teknik ressam(proje çiziyorum)
2 yıllık Evliyim
çocuk yok
haylimde hyo gv650 almak ve karadeniz turu yapmak var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 ----------
Fırat teşekkürler hazır yaklamışken sorayım motorum regal dd250e-9 yağı suyu tuzu benzini var aletin aküde dolu ama üşüyünce canına yandığım çalımıyo. geçen tam 3.5 km vurdurdum çalışmadı enson arabanın birine taktım kabloları 10 dakika marş sonra çalıştı
sizi tanımak güzel işallah hayalinize bir an önce kavuşursunuz .. bu teknik ressam olarak hangi iş acaba
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)