Organizatör:
EMC06 MOTOCROSS & HARDENDURO & EXTREME
Tür:
Spor - Spor Etkinliği
Ağ:
Küresel
Başlangıç:
12 Aralık 2009 Cumartesi, 10:30
Bitiş:
13 Aralık 2009 Pazar, 17:30
Yer:
ANKARA GOLBASI BALIKPINAR KOYU
Açıklama
Emc06 klübünün ankarada düzenlediği mahalli motokros yarışıdır. profesyonel ve amatör herkez katılabilir.wc ve seslendirm Büyükşehir belediyesi tarafından sağlancaktır. kazanan yarışmacılara kupaları başkan melih gökcek tarafından verilecektir. yarışta Kanal A, Ses Tv tam çekim yapacaklar, star, kanal d ve show tv de çekim yapcaktır.
Bilgi için Zafer YILMAZ
ktmzafer@hotmail.com
http://www.facebook.com/event.php?ei...5782873&ref=ts
odtüdeyim serdar abi.
odtüden kolay aibicim..ümitköye girecen dümdüz devam edeceksin... Çayyolunu geç.. Sorsan gösterirler.. Ama hiçbir yere dönme yok devam et...Alışveriş merkezi arcadium var.. ora arkadaşlar orda buluşuyorlar...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
neyse bi dahakine artık:D
Bütün hafta yağışlı gösteriyor ya tüh, cuma günü buluşulur diyordum ne güzel... Yağmurda çıkayım dicem ama o soğukta yerler ne kaygan olur...
Intruder Alert!
JR ooo afiyet olsunlar..
Güzel toplantı imiş..
Şimdi kim kim burda tanıtsan bize...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
tanışırız ya zamanı gelir (sertaç uçmasın bana diye değiştirdim tanıştıran mesajı )
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
ya serdar abi sil o alıntıyı sertaç görmesin. bak ben sildim sen koymuşsun ya gözünü seveyim
Kimse de motorla gelmemiş. :p
Intruder Alert!
resimde görünmeyen düdükten motorcu da bizim serdar olur. buluşma tarihini oynattırır sonra gelmez
mrb bende burdayım arkadaşlar ank taşınalı 7 ay oldu motor hevesim vardı dün aldım jinlum ama sürmeyi bilmiyorum dün akşam cıktım örenmek icin benzinciye benzin almak icin urarken girişte düştüm ank arkadaşlar yokmu bana motor sürmesini öretecek
ilk motorum benim 1 vitesi kullanıyorum fazla hız yapmıyorum dediginiz gibi düşü kalka örenicez
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)