Ankara MT:kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber
Ankara MT:kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Bayramınız kutlu olsun, hayırlı bayramlar
bayramınız kutlu mutlu olsunnn
motorcular için lütuf şeklinde bir hava vardı. curve kardeşim seni tanımak güzel. maşallah motorun harika. değerini bil, dikkatli ve akıllı git, uzun seneler keyifle bin.
kalışta 2 defa sukuya geçildiğin aramızda kalır, kimseye de söylemem
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar...
herkesin bayramı kutlu mutlu nese dolu olsun
Arkadaşlar, Bayramınızı kutlar, sağlıklı ve keyifli sürüşler dilerim.
hayırlı bayramlar arkadaşlar şuan ankaradayım gece 11:30 da otobüse binicem.o zamana kadar yanlız kalmak istemiyorum burda :D yol bilmem iz bilmem o zamana kadar boşta olan bi arkadaş varsa hem tanışmış oluruz hemde beni burda yanlız bırakmaz.
.....
bayramınız mübarek olsun ankaralı, arkadaşlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Kurban bayramınız kutlu olsun
arkadaşlar kimse yok mu saat 23:30 da otobüse binicem o zamana kadar hem tanışmış oluruz hemde yanlız kalmam
.....
guzel olmuş tşkkr.
herkes nereye kayboldu bilmiyorum ama biz sukuyla 2 gündür geziyoruz. dün hava iyiydi de, bugün biraz üşüdük. ceyda ben suku, bahçemize gidelim derken üşüyünce kendimizi 166ya attık.
bu suku görmeyeli apaçiliği iyice ele almış . park 166da çaylar gelince bir baktık, göbeğine koyduğu gazeteyi çıkarıp okumaya başladı. siz daha termal mermal dünyanın parasını verin. 75 kuruşa halletmiş adam o işi
resimde sukunun göbeğinin şeklini almış gazete:
iyi geceler herkese
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Sukunun iks sımol kaskı minnacık kalmış o masada
Onun apaçi olduğu belliydi zaten,iyice ele verdi kendini heyt be
Bir dahaki buluşmaya delerim sukuyu da kalkışta,o zaman belki bırakır bu apaçilik işlerini.
Ben burada hiç bir gezi çağrısı göremedim.. Bayramda Ankara MT organizasyonu yoktu..
Özellikle 2 gün hava çok iyi idi.. Zayıf bir organizasyon Ankara MT...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)