arkadaslar paazar günkü hava durumu parcalı bulutlu imiş
ANKARA MT
Benim motor hala serviste, bacağım daha rahat. Artık kaşınma evresine girdi, iyileşiyor ya. Pazar günü uygun birisine artçı olabilirim .
Selam millet nbr?
Hazır olun , 2007 MotoGP İstanbul Park'da görev alıyorsunuz...
Bu arada doğum günümü de kutlarsınız artık..
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23199
@Emre_s_e_n
@canyerli
ehliyetle ilgili olarak teşekkür ederim, ne kadar da sabretmişim,
bi aksilik cıkmazsa cumartesi ilk ehliyetli turumu atıyorum,pazarda tanışıyoruz
biraz km yapsın artık motorum
@viper diğer foruma da ayrıca yazdım ama doğum günün kutlu olsun
yarınki hava durumu beni biraz endiselendirdi, hava yagmursuz olursa yarin 12.30 da kararlastirdigimiz gibi bulusalim.
Bence de yağış olmazsa buluşalım. En kötü ihtimalle oturur konuşuruz. Ama hava açık olursa bol bol gezeriz. Ben bugün de dolaştım yağmur altında. Herkese tavsiye ederim ama arabalardan uzak durmak kaydıyla ya da kask'a bir silecek taktırın Görüşmek dileğiyle
Serdar
Ankara
CRF 250L
Yaw millet pro askerden geldi mi ? Nerelerde yaw ?
Meçhul asker o
May the Force be with McLaren Mercedes
@viper
geldiğini söledi hatta bi gezi de düzenlicektik gezi olmadı sonra nooldu bilmiorum
Can YERLİ
06 YC 502
arkadaslar..bu bulusmalari rutin olarak pazar gunleri 12:30' da mi yapiyorsunuz? esimle beraber gelelim desek uygun olur mu? gelenler arasinda baska bayan var mi?
@cakkidi
öncelikle ankara da bir as 125 t nin oldugu için ben ve birkaç arkadaşın da üye oldugu www.zenscooclub.com u öneriyorum.genelde buluşmalar pazar 11.00 de oluyor fakat havaların bozması ve sezonun kapandı kapanıcak olması sebebiyle katılımın fazla olması için yarın 12.30 a ayarlandı.eşiyle gelen oluyor ama gelmeyen çoğunlukta tabi.
@ALL
bu arada yarından naber???kimsenin sesi soluğu çıkmıo
Can YERLİ
06 YC 502
ben emresen ile 12,30 da orda olucaz bir sorun çıkmazsa
125 ZN
06 ZN 181
Can, sese gerek varmı ki,rutin bir şekilde,bir aksilik olmazsa toplantımıza katılacağız tabii ki. Dua edelim de yağış olmasın,turumuzu atalım hep beraber keyifle....
ya arkadaslar pek konuyla alakası yok ama şu videoyu bi izleyin velet çok tatlı bişe yaw ben burda gülme krizine girdim
http://www.izlesene.com/video/komik_...ten_catliyacak
Bacoman
arkadaşlar yağmurdan dolayı gelemicem,eririm meririm hayır sürüş tecrübem az o bakımdan
Arkadaşlar, hava yağmırlu, buluşulacak mı?
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)