iyidir Fatih senden ? Gidemedim yine yav. Bizim kız ateşlendi biraz. İyi şimdi ama.
Pazar görüşelim.
Tamam. Biraz bakarız motorlara. Burçinin arabanın bakımı var. Malzemeleri aldım. Onu yapmayı da düşünüyorum. Takılırız işte.
Hehe ne demek kardeş çıraklık falan öyle..ustalığı kim kaybetmişde ben buldum..
Pil bitiyor. Çıkarım birazdan. İyi geceler herkese.
iyi geceler
senin motorun bakımını hallettin mi serkan abi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 ----------
bu arada kusura bakmayın arkadaşlar.. tam motorun yanına indim gelmek için.. ama çok önemli bi telefon aldım dönmek zorunda kaldım...
bayramdan sonraki hafta cuma günü bende mutlaka geliyorum haberiniz olsun:D
pazar günü gezi yok mu..? Nerdesiniz Ankara MT .. canlanın kanlanın biraz...
günaydın.
saat 11:30 da eryaman da buluşup saat 12:00 gibi eymir'e gideceğiz. (caner abi ,murat(pinçir) ve ben) gelmek isteyen olursa bekleriz.
serkan kursatan sonra sen de istersen eymir'e gel. beraber kalkıp bakım yaparız.
(TAVLADA KENDİNE GÜVENEN VARSA AYRICA GELMESİNDE FAYDA VAR)
selam arkadaşlar ben ankarada kızılayda pansiyon bakıyorum bana yardımcı olabilir misiniz abim orda asker
.....
merhaba. kızılay da pansiyon benim bildiğim kadsarıyla yok. daha çok oteller var. istersen maltepe tarafında daha çok oteller var.muhtemelen fiyatları daha uygundur. bu arada maltepe kızılay arası yürüme mesafesi olarak 15 dk. dır.
bu gün spontane olarak gelişen eymir gezine gelen arkadaşlar, teşekkür ederiz. yazdan kalma bir gündü.
serkan ustam; sana çıraklık yapamadığım için özür dilerim. valla herşey biranda oldu.
dostum kaç. liraya dusunuyosn yani gunluk ne kadar werebilirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------
dostum kaç liralık bişi dusunuyosn
kızılayda o paraya yer bulamassın ucuz otellerın hepsi ulus civarında orda o fıyata vardır ulsutakı otellerıde nette bulamassın.
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Şu an bu konu içerisinde 68 kullanıcı var. (0 üye ve 68 misafir)