huzurlarınızda, kuruyzırcıların en karizmatiği...nazi kaskı bu adam için üretilmiş dedirten kişi...mangalın ellerinde ahenkle yandığı...sucukların bile onun elinde ayrı bir tat kazandığı müthiş motorcuuuu....abilerin abisi murat abiiiiiiiiiiiiiii!!!
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
iyi geceler kalkamam sabah bu gidişle
ok gürkanım datlı datlı rüyalar göresin.
sende görüşmek üzere
boy boy cıbıfların olsun ruyanda
hadi iyi geceler forum bozuldu epey cıbıf felan ben yatar iyi geceler
Murat deil Mamut abi o
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
şaka maka 700. sayfayı da gördük.. 600'e ilk mesajı atmaya çalıştığımızı hatırlıyorum da
arkadaşlar aranıza yeni katıldım, 3000 tl civarı ((+ - 1000)) bir chopper ((hyosung gv250 şu anda kafama yatıyor)) almak istiyorum...
ayrıntılı bir şekilde yüzyüze konuşabileceğim, bilgi alıp sohbet edebileceğim, müsait birileri var mıdır?
hoşgeldiniz WTP.
seçmiş olduğunuz motor, sizi fazlasıyla memnun edecektir. bakım maliyetlerinin yüksek olduğunu bugün öğrendim. grubumuzda aynı motoru severek kullanan bir arkadaşımız var. online olursa kendisi de size yardım edecektir. bunun dışında burayı takip ederek etkinliklerimiz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. her türlü konuda yardımcı oluruz. ilk fırsatta sizi de aramızda görmekten memnun oluruz.
isim, semt, meslek olarak kendinizi tanıtırsanız daha bir samimi oluruz
tüm ankara mt nin CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun.
Beyler havalar berbat..Cumartesi pazar 9 - 10 derece civarı. Yine de haberleşelim haftasonu arabayla vs. de olsa takılalım derim biyerlerde.
Serdar bana da lazım kışlık eldiven. Geçen motoankara'ya baktım, Birlik mahallesinide. Burdan bizim Muratta var (pinçir). Ordan almıştık beraber. Tekrar gittiğim de kalmamıştı. Çok güzel bir eldiven, ele tam oturuyor, kar eldiveni gibi puf puf değil. Markasını hatırlayamadım şimdi, fiyatı 100 TL civarıydı heralde.
Cumhuriyet Bayramınızı ben de kutlarım.
pazar günü yağmur da var. doluşup sıcacık bir cafeye kahvelerimizi yudumlarız
Bana uyar . Yalnız saat 13:30 dan sonra müsait olucam.
Merhaba Gençler,
Ankara Mt ekibini bir süredir iburadan izliyorum.
Anlamaya çalışıyorum. Ama hayal kırıklığı içersindeyim.
Burasını msn neye çevirmişsiniz. Motor ile ilgili bir tecrübe yok. Bilgi paylaşımı yok.
olmaz böyle kayıtsızlık. Yazık.
Hemde çok yazık..
Valla yağış mağış pek fark etmez gene biz buluruz bir yolunu, ama cuma günü yokum ben malesef daha önceden de belirttiğim gibi. Gerçi, şu anda Antalya'dayım ki Antalya bol ve kesintisiz yağmurlarıyla ünlüdür ama burda da yağacak demişler bugünler için ama pek bişey yok yani. Hava tahminlerinin birer yanılsamadan ibaret olması ihtimali de memnun edici olabilir. Neyse velhasıl ben pazar günü sabahtan Ankara'da olucam sırf bişeyler yaparız diye, 1 gün motora binmedim ve nasıl özledim anlatamam. Kimdi teklif eden kaçırdım ama birisi oturup kahve içmekten falan bahsetti, en kötü ihtimal (yağmır) öyle bişey yaparız yani...
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)