Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    ninya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax 250 z plus
    Regal'e cok cok gecmiş olsun Allah korumus. Bir yandan bu kaza haberine üzülürken diğer yandan da sizlerin duyarlılıgına, ne kadar duyarlı bir ekip olusturdugumuza ve grubumuzda ne kadar değerli insabların oldugunu görüncede sevinmemek elde değil. Bu tür olaylarda insanlar dost arıyor ki Regal sanırım yeterince dostunu yanında bulmuş. Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Canım dostlarım benim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    roa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    Geçmiş olsun

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @arnova
    Estagfrullah ,keşke daha fazla çekseydim resim.Hakkaten en kötü günümüz böle olsun...

Bu arada kafayı yemek üzereyim.Bu aylarda havaların bozulacağı kanaatindeydim ama dün yazdan kalma bi gün var dı.Kafamı taşlara vuruorum neden ehliyete başvurmadım die.neden motoru kaldırdım die
    Can YERLİ
    06 YC 502

Motosikleti
    regal raptor
    merhaba, dün buluşmaya giderken sağda park halinde olan bir araba sinyal vermeden, ama daha önemlisi aramızda benim durma mesafemden kısa bir mesafe varken yola çıktı.frene asıldım ve tekerler kitlendi. sol kolumu yastık yapıp düştüm, kafamı çarpmadım ama sol bacağı motordan kurtaramadım. birisi motoru benim kaldırdığımı söylemiş ama yok öyle birşey. bacağımın ağrısından kalkacak halim bile yoktu. tam kalkacakken de millet gelip kalkma dedi. sonra ambulans geldi. ambulansa yeni binmişken cihat abi aradı, olayı söyleyince koşup geldi sağolsun. motoru hastaneye getirdiler, beklediler, polislerle konuştular. onlar olmasa ne yapacaktım bilmiyorum. tabii onların gezi planlarını da bozduk.şu an sol bacağımda cilt kesisi nedeniyle 4 dikiş var, onun dışında her iki dizimdede bir miktar soyulma varki kesilen yerden daha çok sızlıyor hareket ettikçe.
    bu arada, şanslıyım, kaskın korumasına gerek kalmadı, ama iyi ki montum ve eldivenlerimi giymiştim. sol kolum ve elim yırtılmaktan öyle korundu. dizliğim olsa bacağım da kurtulurmuş demekki.
    bugünden beri adli tıpla falan uğraşıyorum.yarın motoru gösteririm ustaya.
    cihat abi ve beni bekleyen diğer tüm arkadaşlara çooooooooooooooook teşekkürler, motorcu dayanışmasını gösterdikleri için.

Motosikleti
    Aprilla Pegaso,Hyosung 250comet(satılık)
    regal;
    çok geçmiş olsun,4 tekerlilerden nedir şu çektiğimiz!

Haftaya umarım toplantıya geleceğim.
    Valla hepinizi çok özledim,gezmişsiniz yine.
    Cihat abimiz de çıkmış ortaya,ne güzel.
    Abi,hatırlar mısın,fuar zamanı bi arkadaşa regal bakıyorduk,senin tavsiyelerinle almıştık o zaman,sorunsuz kullandılar o zamandan beri.

Görüşmek dileğiyle diyelim.

Enis.
    AKLIN MOTORUNUN ÖNÜNDE GİTSİN

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    regal cok gecmis olsun

baco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Speedfight2
    yaw 2 gün siteye girmedik neler neler olmuş :o doktor çok geçmiş olsun ucuz atlatmışssın ayrıca olay sonrası arkadasların olay yerine gitmeside çok hoş olmuş bence böylece insanlar motorsiklet sürücülerinin birbirine olan desteğini görmüş oldu

cihat abi walla cross yarışlarınınn olduğu gün watergun ile birlikte geldik motorlarla ama seni göremedik... eğer fırsatını bulursam tekrar gelmeyi isterim tabi havalarda elverişli olursa...
    Bacoman

reDragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn
    @regal_eagle
    abi çok geçmiş olsn ciddi birseyin olmadıgına çok sevindim.arabaya ne yapmışsın ya öyle yamulmuş resmen
    @mithrelios
    sakın motoru satmaya karar verdim deme çok üzülürüm dün için çok teşekür ederim sana ayrıca
    pazar gününü iple çekiyorum motorla gelmeye çalısıcam
    125 ZN
    06 ZN 181

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    abi motoru maalesef satiyorum. hiçbir çıkış yolum yok. umuyorum 2 sene içinde mezun da olmamla birlikte bi er-6 f aliyorum abs lisinden veya ikinci el bi vfr 800. tabi deli gibi para biriktirip annemlerden de destek almam lazim ama bu fedakarligi ben yaptim simdi o zaman da onlar yapacaklarina söz verdiler. neyse daha fazla üzülmenin alemi yok olan oldu. bu pazar motoru getirirsen beni sen tasirsin artik

en kötü dellenirsem yazın bir ikinci el hyosung veya er-5 alir gelirim sezon sonuna dogru. neyse şimdi bunlari unutup başka işlere yoğunlaşmalıyım diger türlü çok içim yanıyor.

Motosikleti
    125 zn
    abi sen ehliyeti al benim motoru getiririm bineriz birlikte sen sürersin hatta:D neyse madem işin ucunda er_6 f var ozamn sabredeceksin biraz
    125 ZN
    06 ZN 181

E_M_R_E_sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 ybr 125 :D
    Regal'e cok gecmiş olsun
    ANKARA MT

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Regal, geçmiş olsun. Geçen sayfalarda birisi regal iyi mi demiş. Demiş de motor da regal, sürücüsü de regal .
    Bir eldivenin bile ne kadar faydalı olduğunu Regal_Eagle tekrar hatırlatmış, hala anlamayan varsa diyecek bir şey de yok bu durumda.
    Regal Raptor da iyice sağlammış demek. Motor sapasağlam, otomobil hasarlı yani .
    May the Force be with McLaren Mercedes

arnova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor
    Sevgili Regal,tekrar çok geçmiş olsun,ayrıca teşekküre değecek bir şey değil,inanıyorum ki tüm arkadaşlarımız,her zaman aynı ilgiyi ve yardımlaşmayı çok doğal olarak yapacaklardır.
    Keşke böyle bir olay olmasaydı ama olaya bir de farklı bir açıdan bakarsak,özellikle sağlık açısından;küçük sayılabilecek hasarlarla atlatılmış bir kaza,dikkatsizlik durumunda nelerle karşılaşılabileceğimizi bizlere göstermesi,(acı verici olsa da) nelere mal olacagını öğretmesi yönünden,belki daha sonra karşılaşmak durumunda kalacağımız daha vahim durumlara karşı uyarıcı olmasıdır diyebiliriz sanırım.
    Kader hepimizi benzeri sevimsiz durumlardan uzak tutsun,sağlıklı,keyifli sürüşler nasip etsin dileyelim.
    Sevgili Enis ve Bahadır,biraz uzun bir tatilden sonra sürekli buluşmalara geliyorum,ama ikinizide görme şansım ne yazık ki mümkün olmadı.Hadi Bako biraz uzakta,ama Enis'cim sen de epeydir katılamıyorsun.Artık bir zaman yaratın da görüşelim yani...Kendinize çok iyi bakın... Cihat

songoku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    regal cok gecmis olsun

merttunax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Çok geçmiş olsun üzüldüm walla en kötü düşüşlerde bile sıyrıklar ne kadar acı veriyor biliyorum Neyse daha kötü de olabilirdi buna da şükür ne diyelim...
    Kaza Anında Sizi Korur...

Arkadaşlar benide aranıza katın :D ama benim yaş 16 ve daha motor yok :D

baco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Speedfight2
    HOşgeldin Tolga; burda 7 den 77 ye kadar farklı yaş grubunda motorseverler bulabilirsin.. hatta önce motosiklet.net e üye olup sonra motor almak ço daha akıllıca böylece motorlar hakkında birçok bilgiye sahip olabilirsin ayrıca buluşmalara gelip artçı olarak gezilerede katılabilirsin tekrar aramıza hoşgeldin diyorum
    Bacoman

Motosikleti
    125 zn
    Alıntı tolga_ybr125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benide aranıza katın :D ama benim yaş 16 ve daha motor yok :D
    tolga hoşgeldin hehe en küçük olmaktan kurtuldum bendede motor var ehliyet yok,senle iyi anlasırız artık
    125 ZN
    06 ZN 181

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    20 yaşından küçüklerin artçı olması yasakmış .
    Hoşgeldin .
    May the Force be with McLaren Mercedes

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    arkadaslar bugun ruhsati üzerime aldim. bu muayene süresi olayi tam bir rezalet aman dikkat edin alirken motor 3 yıl yazsinlar. kimsenin genelgeden haberi yok herkes hala 1 yıl muayene süresi yaziyor. sonra da genelgeyi bilseler bile degistirip sorumluluk almak istemiyolar muayene ol getir diyolar.

çok israrci olunmasi gerekiyor, ama lütfen hakkinizi arayin. nasil bilmezler 2 yıllık genelgeyi ben anlamiyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler