yavv bikac km toprak yol icin vazzmı gecilir beyler.. bu pazar tahminimce son gezimiz olur havalarr bozacak.. kasım geldi cattı.. karagole gidemessk bile biyere gidelim de bari nereye olursa olsun..
yavv bikac km toprak yol icin vazzmı gecilir beyler.. bu pazar tahminimce son gezimiz olur havalarr bozacak.. kasım geldi cattı.. karagole gidemessk bile biyere gidelim de bari nereye olursa olsun..
ben yokum bu haftasonu baska işlerim çıktı siz keyfinize bakın
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
ankara mt bu atışta strike oldu baharın son gunlerinde yol yapalım dedim ama fatih dedi ki biz zaten eymire kadar baya yol yapıyoruz..kesin para verdi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 AM ----------
fatih ya murat abi sen ben kızılca mı yapsak..katılan olmasa da gideriz..ben de yol yapmak istiyorum
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Bu karagöl için baya heveslenmiştim yeni yerler görcem diye :(
Olmadı motorla yol yapmak istemeyen 3 kişiyi arabaya alabilirim =)
P.s: Araba reno clio ve arkası dar bende kilodan dolayı en sonda kullandığım için arabaya şöför dahil 5 kişi sığmıyor =)
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
bugün bir kaza atlattıktan sonra kesin kararımı vermiş bulunuyorum..
motosiklet kullanmak bu trafikte zor iş.. riske atamayacağım şeyler var..
zaten uzun bir süredir bu sevdamı başka bir sevda yüzünden hep kafamın arkasına atıyordum, ne kadar sevsem de görmezden geliyordum. o yüzden hep ilerde belki şartlar uygun olursa alırım diye düşünüyordum. ama hem sorumluluğunu almak istediğim şeyler hem de sahip çıkmam gereken şeyler yüzünden külliyen vazgeçmek en iyisi şu şartlar altında.
buluşmalara katılmayı da hep erteliyordum motosiklet alınca diye.. artık araba ile de olsa geleceğim artık mangalı ıvır zıvırı atacak bir arabamız var imkanım olup size katılabildiğimde
Karagöl için aslında ben de hevesliyim, ben de yol yapmak istiyorum. Arkadaşların dediği gibi güzel havaların son demlerini yaşıyoruz zaten, bence de bu fırsatı değerlendirmek oldukça mantıklı ve keyifli olur fakat çoğunluğa uyarım ben. Ayrıca fotoğraflarda çok güzel gözüküyordu, tüh içimde kalıcak...
gencay geçmiş olsun. eşekle bile gelsen bekleriz abicim. hayırlısı olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:35 AM ----------
serdar sen otur hele sen bu haftasonu hastasın arabanın içinde donduk dün yahu
arkadaşlar, kızılcahamam tarafına mangala gelmek isteyen 1 motor bulsak biz gidiyoruz. tek motor gitmeyiz ama
neyler desenizzkii erzuruma gidiooruzz yine ben varım.. heheyy..:=)
yahu bende karagöle heveslenmiştim
bu mevsimde harika bir yer orası
bir kaç km toprak yolu dert etmeyin bence
vazzgecmeyelim...bikackiside olsakk gidelim derim..
evren gidin işte karagöle yanında gelcek 3 tane adam var ne etcen kızılcada kurtlar yer seni
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
bi hafta 10 gün içinde bi aksilik olmazsa bende ilk motoruma kavuşacağım sevgili ankara üyeleri.
yarın nereye gidiyoruz şincik?
tamam hadi bir de karagöl grubu olsun..biz de geliyoruz..nerede buluşalım?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:30 PM ----------
eymir-karagöl seçin katılın
Bi aksilik olmazsa bende karagöle geliyorum =)
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
akşam karagöl grubu burada olsun da planlayalım. alışverişli mi gelelim? nerede buluşalım? kaçta buluşalım? benim önerilerim şu şekilde:
-alışverişlerimiz yapılı buluşalım.
-armadanın önünde saat 11de buluşalım.
şimdi karagöl için kimler geliyor?
e peki eymir grubu nerde?? hadi hemen bi kararlaştıralım nerde saat kaçta buluşulacak. fatih hocam senin numara hala bende yok msn adresinde
sertackosker@hotmail.com bekliorum
hellrider
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)