Arkadaşlar merhaba,yeni üye oldum Yarın ki buluşmaya gelmek isterim,planlarınız nedir? daha önce hiç toplu olarak geziye katılmadım,ne yapıldığını anlatırsanız sevnirim
Arkadaşlar merhaba,yeni üye oldum Yarın ki buluşmaya gelmek isterim,planlarınız nedir? daha önce hiç toplu olarak geziye katılmadım,ne yapıldığını anlatırsanız sevnirim
@chimeraby
hoşgeldin...
yarın 11de anatolyada olmaya açlısırım,milli kütüphanede inip yürüyecem dimi ordu evine dogru
125 ZN
06 ZN 181
@chimeraby
hoşgeldin.yarın ki planı anatoliada belirleriz sanırım.sen gel orda konusulur.ya oturur muhabbet ederiz ya da grup ça biyerlere gidilir.
Can YERLİ
06 YC 502
ok ben 11 gibi ordayım bi aksilik olmaz ise
125 ZN
06 ZN 181
chimeraby hoşgeldin...
eğer resimde ki sensen sanki seni bugün kızılayda gördüm...
benim yerimede çay için beyler. valla cok özledim de işlerden fırsat bulamıyorum hafta içi bir güne ayarlarım müsait olursanız bulusuruz.
ankara ekibinden benzin zamları t-shirt ü alabilen var mı?
ben halen bir cevap alamadım.adresi belirsizler grubunda görünüyorum.
regal raptorlu arkadasa geçmiş olsn
vayy bizden sonra çevre yolumu yaptınız ya tuh kaçırdık yine
ankara mt sizlerle tanışmakla çok mutlu oldum hepinize teşekürler
125 ZN
06 ZN 181
regal eagle'ye büyük geçmiş olsun. bir dikkatsiz 4 tekerlekli bayan sürücü tarafından caddede sıkıştırılmış ve daha sonra da dört teker motosiklete çarpmış. biz olayı Arnova aracılığıyla duyunca hemen kaza yerine gittik. ancak motosiklette görülür birşey yoktu. araba da ise çok hasar vardı. Allahın sopası yok işte çarparsan motosiklete Allahta verir cezanı çarpılır araban kalırsın orta yerde. arabanın arka teker patlamış, tampon düşmüş. jant kullanılamayacak halde. motosiklet park etmiş durumda. sonradan öğrendik bizim doktor kaza sonrası motoru yerden kaldırmış. biz yaklaşık 3 saat olay yerinde bekledik. Motosiklete bir şey olmasın ve herhangi bir ihtiyaç olur mu diye. Arnova yakından konuyla ilgilendi. Hastaneye gidildi. Durum yakından takip edildi. Akşama doğru doktorun gelmesiyle rahatladık ve daha önce planladığımız geziye çıktık.
Büyük geçmiş olsun arkadaşlar. Allah neşemizi bozmasın. Ramazan bitsin hayırlısı ile bir. İlk fırsatta havalar soğumadan buluşmaya geleceğim.
çok geçmiş olsun.. arabanın jantı yamuldu motora bişey ollmadıysa verilmiş sadakası varmış.pazarı ailemle geçirmek istedim.umarım bi dahaki sefere toplaşırız
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
öncelikle kaza yapan arkadaşa büyük geçmiş olsun bugün siteyi görüp yeni kayıt oldum umarım bi dahaki sefere ankaralı abilerimiz ve kardeşlerimizle tanışma fırsatımız olur...
RegalRaptor arkadasim çok geçmiş olsun, bugün telefonunu alinca hemen gittik olay yerine, motorunu oyle ciziksiz görünce içimiz rahatladi ciddi bişey olmadigini anladik sana. ben gezinin diger kismina katilamadim bundan sonra da katilamicam sanirim 1-2 sene
neyse artik arada gelirim bulusmalara yine ekipmanlarla biri beni artçı alır
Çok çok çok geçmiş olsun.. Ben malesefe gelemedim bugün,11.20 de uyandım da İnşallah bi dahaki sefere..
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)