Sağol Septimus pek yararlı oldu bu bilgi. Ankara'nın yollarını bilmemekten yakınıyordum, böyle böyle öğrenicem anlaşılan. ^^
Sağol Septimus pek yararlı oldu bu bilgi. Ankara'nın yollarını bilmemekten yakınıyordum, böyle böyle öğrenicem anlaşılan. ^^
Google maps'den istersen belirle gelmeden önce. Kafana takmadan gelirsin rahat rahat.
Evet baktım şimdi google maps den, kolay gibi gözüküyor. O otobüslerin durduğu mesa bloklarının ordan sola dönmem gerek anladığım kadarıyla.
arcadium da mı buluşuyoruz?..
ehehe işten çıkıp geliyorum yıh yıh yıh
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
gelmessen zaten çullanırız..uygun bir yer bulalım diye canımız çıktı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 PM ----------
serkan yok ya ne mahsuru olacak. iyi olur tanışırız. sıkılmaz umarım.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
memurluk çok zor
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
Vay hayırlı ossun Murat. İşe girdin demek..Gel gel konuşuruz..
abi sağol...attık bi kuruma kapağı ama pencere önü çiçei gibi duruoz sabah sekiz akşam beş
Yapmaa gerçekten memursun yani..Eyvah saç sakal gitti o zaman..
sakal direk gitti de abi, bu sıkıntıyla saçlar da bi daha gelmemek üzere gidecek...
kellik iyidir müdür
hayırlı memuriyetler.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
eyvallah müdürüm...burda her şeyin bi müdürü var, elini sallasan müdüre değiyor...
hacım pek tanışmadık amma sende salaş sanat atölyesi ltd.şti. potansiyeli vardı
nasipte memuriyet var imiş.
vatan sağolsun
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
arkadaşlar selamlar hayırlı cumalar/TÜNAL DEMİRKAYA-CAPANORD-
Bu arada birşey sormak isterim.. Pazar günü maça kadar dönmüş oluruz değilmi mangaldan? =)
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
ankara mt 2. geleneksel cuma çayı 7 kişilik katılımla gerçekleşti
sertaça tekrar hayırlı olsun,
serdara da aramıza hoşgeldin diyoruz
pazar günkü gezi hakkında ankara mt konsey kararını açıklıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 PM ----------
yol bozuk diye masada benden başka kimse çubuk karagölü istemedi
bi çabayla herkesi griğnparka çekmeye çalıştım ama fatihin başarılı çalışması sonucu (masa altından herkese 20şer lira dağıttığını düşünüyorum ) masadaki herkes eymire gitmek istiyor.
çubuk gezisi için organizasyon denememi geri çekiyorum kolpa liste bile işe yaramadı.
ben kararsızım. moralim de zaten yok..bakarsınız katılırız size.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
o sürüş düzenleri beni bozar
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)