tamam kolay gelsin hepinize
tamam kolay gelsin hepinize
iyi akşamlar.
arkadaşlar ben motoru toprak yola sokmak istemiyorum. başka bir seçenek olabilir mi?
Arkadaşlar fotoğraflarda fevkaladenin fekinde gözüküyor mekan fakat yollar benim de gözümü biraz korkutmadı değil hani. Ayrıca cuma günü akşam buluşacağınız zaman sizin için mahsuru olmazsa ben de gelicem. Bilkent'teki burger king de buluşma teklifi gördüm gibi oldu, sanki orası daha uygun gibi buluşmak için. Neyse cuma günü buluşmaya geldiğimde gezi hakkında da detaylı bi şekilde konuşabiliriz. Görüşmek üzere.
En iyisi bahçelide buluşun =) hem heryere yakın.. Hemde güzel cafelerimis var..
Bakarsınız pazar günün den önce bende gelebilirim işim olazsa =)
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
yasin, pinçir abi sanırsam eymire gitmekten bahsediyor. bize katılın abi.
arkadaşlar çayı ucuz güzel bir mekanı uzun araştırmalarımız sonucu bulmuş bulunmaktay (ney?)
sertaça yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. yarın akşam saat 8de ümitköy arkadyum alışveriş merkezinin hemen bitişiğinde bulunan "bahçemiz" isimli mekanda buluşuyoruz. üstelik hem bahçesi var, hem de çay 1,50
gelin konuşalım sukuya bedava köfteleri için teşekkür edip, adam başı yiyebileceğimiz miktarları iletelim
pazar günü için buluşma noktasını ve yol kalitesinden çekinen arkadaşlar için varsa farklı mekan fikirlerimizi de yarın akşam konuşalım, gelemeyen arkadaşlar için sitede bitmiş halini ilan edelim.
fatih ya..neden senin emektarla gelmiyorsun? cıbıf her yolu sever
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
ya işte...olacak abicim hep elinin altında
herkese merhaba,
kızılbere, sana mesaj attım...özel mesaj kutuna bakıver.
pikknikk pikknikkk pikkknik... yoll yol yoll .. topprakk topprak topprakk.:=)
neyse arkadaslar yarın aksam oturun konusun dertlesin karagöle kac kişi gelecekse bana haber versin çünkü ben karagöle gidiyorum ,asfaltta takılmak isteyenler asfalt takılabilir kimseye kırılmam herkes nereye gitmek isterse oraya gidebilir bu konuda kısıtlama yapamayız...hayırlı geceler...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
zaten fatihi zor zaptediyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:42 AM ----------
selamlar duvpuduv abi.
Günaydın beyler..
Listene teessüflerimi sunarım Evren ! Açıkladık durumu işte..Ne arıza yapıyosun ki Neyse akşam sorarım ben sana ! ( Gelirsem tabi )
günaydın sempatik motorcular silsilesi
"Bıretpitin yandan yemişi" arkadaşım, (ben demiyorum, sen öyle yazmışsın ) akşam için son veriler nedir ? Belki bu kez benim patron da gelecek benimle, yanlış anlaşılmasın, hanımdan bahsediyorum Var mı bi mahsuru ?
Tüh o kadarda Or-an'a gittim Panora'nın yerini öğreneyim diye şimdi de Ümitköy'ü öğrenmem gerekicek lol.
Pinçirim Muratım nerdesin ? Sesin çıkmıyo hiç ? Gelsene akşama.
Fatih sen ?
Tenebrosus, arkadium kolay bir yerde. Ümitköy'de kime sorsan gösterir. Eskişehir yolunda devam edip, solda Mc Donalds'ı görünce sola dön. Orda taksiciler vs. var sorarsan gösterirler.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)