ya göbek demişken metehana sordum oynamıyo dedi
ya göbek demişken metehana sordum oynamıyo dedi
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
deri montlar uygun ama bu online alışveriş bana göre değil.
ben titiz adamım..takıyorum kafaya (suku uçacak gelince) sağolun arkadaşlar içim bi rahatladı. ilk gezide size de göstereyim durumu normal mi bakın. bu pazar el nino
ben pek inanmadım
kredi kartı varsa sorun olmuyo fatih. ben de korkuyodum şimdi baya alıştım. önemli olan sitenin kendi kredi kartı sistemi olması. motomaxta yok mesela. kadın diyo ki telefonda: "size form fakslıyorum. kredi kartı bilgilerinizi doldurup şu numaraya fakslayın" acayip tehlikeli geldi bana. feyizde hudsonda bu sorun yok. kapalı sistem.
eee baba yayla gibi motor. üstünde 7şerden maç yaptık geçen
fatih hocam siz nasılsınız
vay validesini ................................. evlatları. geçmiş olsun gürkan.
öyle tehlikeli yerler için yedekte bi yıbırın olacak. göze batmıyor onlar. gariban motor hatta motorun önüne bozuk para bile bırakabiliyolar (uçan suku göreceğiz birazdan..hele bir eve gelsin tek izin toplantısından..ahanda..tabi ya )
arkadaşlar bu suku adisi yok mu? tek izin toplantılarına katılıyor. dedi ki bizim grup onların 1963teki hali gibiymiş.
sen sukuya nakit ver fatih. o alsın..koskoca lokantalar zinciri veliahtı
bana sorsaydınız ya bu koşullarda mühendis falan olup da piyasada adamdan bile sayılmayıp hüsrana uğramayın derdim
(hiç olmazsa parası iyi sayılır)
ne demişler ' her yokuşun bir de inişi vardır.' sen birazcık kas, mezuniyetten sonra sefanı nasılsa süreceksin. istediğin heşeyiyapabileceksin. böyle düşün. bırak tm bölümlerini. biz mf ciyiz. (öğrencilerime de böyle gaz veriyorum.)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 PM ----------
abartma evren
ben suku gelmeden yatayım hadi iyi geceler. yarın güzel bir gün olsun hepinize
iyi geceler. ben de çıktım
ne abartması ya. mühendis olacağıma ne vardı şöyle lokantalar havada uçuşsaydı da ben de veliaht olsaydım
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)