ben de varim kesinlikle. motorla arabayla veya artçı olarak birine yapişmak suretiyle peşinizdeyim. son güzel havalar kaçmaz.
ben de varim kesinlikle. motorla arabayla veya artçı olarak birine yapişmak suretiyle peşinizdeyim. son güzel havalar kaçmaz.
mito geçmiş olsun üzüldüm gerçekten
bi motorcu için en kötüsü bu olsa gerek.
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
arkadaslar selam aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum. İmzamda grubumuzun adresi var üye olursanız sevinirim. Bu arada işlerden fırsat bulupta bir gelemedim valla özledim sizi en kısa zamanda bulusmaya gelecegim. bir gün hafta içi buluşıursak çarsamba aksamı falan bana uyar en kısa zamanda görüşmek üzere.
Selam Arkadaşlar
Bu gün Marinmak'ta sohbet sırasında öğrendim,sizlerle paylaşayım istedim.Sanıyorum onların toparladığı bir gurup arkadaş,pazar sabah 10:30 da Ahlatlıbel tesislerinde buluşacaklar,oradan Gölbaşı-Eskişehir çevre yolu üzerinde (mesa şantiyesi cıvarında) müsait biryerde uzman bir arkadaş Güvenli sürüş teknikleri gösterecek,bir süre çalışma yaptıktan sonra da,Polatlı-Haymana-Ankara gibi bir güzergah takip ederek günü değerlendireceklermiş.Uygun görürseniz bizde grup olarak onlara takılabilir,yeni dostluklar edinebiliriz.Lütfen fikirlerinizi belirtin de ortak bir yol bulalım...
gupilya tamam beklerim herkeze uygun bir saat belirler gideriz .. tamam
ANKARA MT
arnova, o geziye katılınabilir hava güzel olursa.
pazar bajındır baraji mı?
birde arkadaslar ben cumartesi, pazartesi günleride izinliyim ve hic bi işim yok gezmek isteyen arkadaslara duyurulur. ben akşam saat 19:30 dan sonra online oldugum icin bu gün bu son mesajım...o yuzden bu gun gezmek isteyen arkadaslarla irtibata gecebilmek icin tel no:05462854803
ANKARA MT
bu hafta alternatif çok akşama kadar yarın ne yapacağımız konusunda karar vermemiz lazım aksi taktirde yarın köskös otururuz.
tamam dostum aksam kararımızı kesin verelim
ANKARA MT
@gupilya
hocam arkan boşsa beni artçı alırmısın.yarına
Can YERLİ
06 YC 502
Birazdan yani cumartesi saat 15:00 te gupilya ile buluşup turluyoruz,gelen olursa seviniriz..Konya yolu üzeri Ahlatlıbel köprüsü üzerinde....
@cano
ben de getirebilirim tam kapali kask abi sana geçen buluşmada benim artçıya aldigimizi. gerçi gupilya çok dikkatli ve yavaş sürüyor ama ne olur ne olur bence tam kapalidan şaşma.
yarin 11.00 da anatolia dayim ben. plan nedir?
@mito
ilgine teşekkürler hocadan istedik bikere.ama sende motorlar geliceksen ve sana bi engel teşkil etmicekse getir.motorun arkasında kalsın.biri çıkar gelir belki.dua eder sana
Can YERLİ
06 YC 502
yarın gelemiyeceğim
salı günü sınav var..
ona çalışmam gerekiyor
sezonun ilk sınavı dua edin sınavım iyi geçsin.
anatolia ya giden herkese iyi eğlenceler..
Ben de yarın 11'de Anatolia'da olmaya çalışacağım. Umarım hava güzel olur.
Serdar
Ankara
CRF 250L
Şu an bu konu içerisinde 86 kullanıcı var. (0 üye ve 86 misafir)