Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    tam gelecektim, çadırda uyuyan dayıyı görünce vazgeçtim

hule suku sen annlıyosun bu işten. lokantanızın sıpesyallerinden olan "üzerinde kaşarlı püre olan hasanpaşa köftesi" resmi koy da satışlar patlasın akşamüzeri açız hepimiz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:12 PM ----------

Ben geliyorum bu akşam yemeye. Ekibin kalanı düşünsün.

İnsafsız suku. senin yüzünden dışarda yemek dedim mi jale türk mutfaa geliyo aklıma paso. ne kıtır kaldı ne aşır usta
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sefakarhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt660r
    valla supe rolurdudaa benim is cumartesileri... konser falan.. ben bitekk pazarları kacabilrum.. poazartesi sabahh tekrar prova..:=(

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    Alıntı sefakarhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla supe rolurdudaa benim is cumartesileri... konser falan.. ben bitekk pazarları kacabilrum.. poazartesi sabahh tekrar prova..:=(
    Sağlık Olsun...Junyorum evrenimde köfteleri löp löp götürdü ona da afiyet olsun şeref konuğum benim
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

septimus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX 650 F
    Beyler yine çok güzel eğlenilmiş anlaşılan. Çok sevindim. Ben hala atlatamadım gribi. Ama daha iyiyim şükür. Hasta hasta belkide sezonun son gezisidir diye kaçırmak istemedim ama olmadı malesef.

Erman gel bi akşam bizim oraya bekleriz...

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    tam sevindik 9 motoruz diye, "1030 migros, otobandan devam" ekibi ayrılıverdi

-HK- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    rotayı şaşırdılar bu sefer ama
    biz de herzamanki gibi 2,5 saatte ulaştık mekana

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    müthiş navigatör, ve rota adamı evo sayesinde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 PM ----------

ayrıca sizi 70le götürdüm diye ne bu tepki..70 iyidir

sefakarhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt660r
    istesende daha suratlii gidiiomu senin motorr..

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    cıbıf bu ya..kullanmayan bilemez, bir alan bir daha satamaz..turink segmenti giriş motoru

-HK- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    benim için sorun değil dönüşte uzadım benzinliğe kadar ama fatih korkuttu beni..
    piknik alanından köye gidene kdr hızını alamayıp tepelere doğru tırmandı
    dedim niyeti bozdu heralde kestirmeden gidecek ankaraya

septimus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX 650 F
    Eeh insafsız Evo..Suratımın hali Erhan abinin çektiği fotolarda bile var. Yani kayıt altında.
    Taa oraya kadar gelmişiz bi kere, bizde dönmek istemezdik ama şimdi iyiki dönmüşüm diyorum. İnan Eymir'de bile bişey anlamadım doğrusu ki sizin köy bana tam işgence gibi gelirdi heralde.

Motosikleti
    CBF 150
    arkadaşlar hepinizi çok özlemişim gezi heramanki gibi harika olmuş tabi pakerin bakacından daha da güzel olmuş herkese çok selam beni de unbutmayın orda biri var uzakta gönlü hep ankara mt nin yanında

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    selemi söktüm. yarın serviste sıfır motorlarda deneyeceğim. bakalım problem selede mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 PM ----------

gürkanım,fatihim..kilitli cbf selesi, elimle oynatınca boşluk varmış gibi sağa sola oynuyor. selenin tırnakları tam. sıfır motorlara baktım oynamıyor. böyle birşey geldi mi başınıza?

Motosikleti
    CBF 150
    çok ufak bi oynama oluyo ama sorun yaratacak kadar değil mormaldir diye düşünüyorum

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ayrıyeten ileri geri ve yukarı aşağı da oynuyor. öyle ki, bir konumda selenin önü ile depo arasında yarım santim boşluk bile oluyor.

bu arada eksik malzemeniz varsa, hudson deri, malları nerdeyse bedava dağıtıyor. fırsatçı suku kamyon yanaştırıp malzeme çekiyor 20 kağıda harika deri kışlık eldiven var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 PM ----------

işin gıcık yanı sorun yaratması değil. nedenini bir türlü bulamamış olmam. hiçbir sorun görünmüyor. ama bayideki motorlarda sımsıkı. aradan mikrop bile geçemez.

Motosikleti
    CBF 150
    abicim yarım santim dediğin nedir yaw dert ettiğin şeye bak . . şu iki nokta arası kadar falan yani o çok normal bence

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 PM ----------

bayidekinin öyle olması üzerine hiç oturulmamasından kaynaklanır ortaya oturunca arka ve ön kızımlarda yarım santimlik açılma farzdır farz olmasa bile sünnettir

Motosikleti
    kawasaki Er-6n
    iyi akşamlar ankara

Alıntı septimus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eeh insafsız Evo..Suratımın hali Erhan abinin çektiği fotolarda bile var. Yani kayıt altında.
    Taa oraya kadar gelmişiz bi kere, bizde dönmek istemezdik ama şimdi iyiki dönmüşüm diyorum. İnan Eymir'de bile bişey anlamadım doğrusu ki sizin köy bana tam işgence gibi gelirdi heralde.
    çok geçmiş olsun. ankaraya döndün mü? maçka tarafları nasıl? serkan senin yerinde olmayı çok isterdim.

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    gürkanım senin bölüm neydi ya.. o iki noktanın arasını yarım santim ölçmen için monitör yerine duvara projeksiyon kullanıyor olmalısın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 PM ----------

fatih bir el atıver hocam ya olaya

Motosikleti
    CBF 150
    yok hocam bende sorun yok ne kadar boşluk bırakırsan bırak . . şeklinde çıkyo denesene bi ) yeni bişey keşfettik

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 PM ----------

. .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 PM ----------

için rahat olsun ama benimki de öyle bizim göbeklerin yaptığı basınçtan kaynaklanıyo olabilir :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 PM ----------

http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=383 şunlara bi bakın çok güzel

Motosikleti
    kawasaki Er-6n
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gürkanım senin bölüm neydi ya.. o iki noktanın arasını yarım santim ölçmen için monitör yerine duvara projeksiyon kullanıyor olmalısın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 PM ----------

fatih bir el atıver hocam ya olaya
    o boşluk benim motorda da vardı. bence dert edilecek bişey değil. yarım cm ile içeriye yağmur yada başka şey girmez. sele tırnaklarında gevşeme olabilir ama o herkes de olur zamanla.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)

Bu Konudaki Etiketler