(ahanda sertaç gelmiş) YAŞASIN CIBIF!
(ahanda sertaç gelmiş) YAŞASIN CIBIF!
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
arkadaşım cıbıf yok
hellrider
çok geçmiş olsun. ne sen de ne de motorda önemli birşey olmadığına sevindim. dediğin gibi boya işi kolay. halledersin.
yasin monitörü aldım. philips 19 inc.bayagada ucuzdu. hatta şimdi hemen bi film seğrettim.
sertaç ne zamandır hasret kaldık sana. ne yaptın? en son hatırladığım motorunu değiştirecektin. var mı gelişme?
Geçmiş olsun qaranaz.
İş çıkışı araba sürücülerinin gözleri pek bir şey görmüyor.
Hele ki motosikleti hiç görmüyorlar.
Sende daha büyük bir sorun olmaması sevindirici.
Genelde grenajlar plastik aksam olduğu için tamir etmektense yenisini almak daha mantıklı oluyor.
Macun boya vs. gibi işlemler plastik aksamda bildiğim kadarıyla iyi sonuç vermiyor, tabi işin ehli bir boyacı ile sonuç nasıl olur tam bilemiyorum.
slm millet bu pazar gezi olucakmı ? piknik falan
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
Günaydın Ankara Mt.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
"pazar günkü hava durumu açılsın" imza kampanyası başlatıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------
pazar ruzgar 21 km..yuha..çantalara bozuk para doldurayım da uçmayalım ekakakakaka
(hmmmm çanta bi sürü..hmmmmm..) her türlü bozuk para yardımınızı bekliyorum
taş doldur. hem kolay tekteker yaparsın.
www.hepimizstuntcuyuz.com
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
bozma abi işi...bozuk para iyidir
ordan ekmek çıkmaz sana, herkes motoru büyütecem deyü bozuk para hesabı yapıyo zati
souvarine vardı bi, nooldu o muhterem yau?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
jr.cantalar türbe misali bozuk para atıp ne dilersen gercek oluyor çarpılcam tübe tübe
muhterem yazar cizer çeker souvarine kardesimiz dolanıyor web alemınde ancak buraya cok ugramıyor
bugün cc olarak bizi kücük görenlerin gelecegi kara bulutlarla kaplıdır written by SukuDerya
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
olm suku..yıbır zor iş lam hepimiz küçük görüyoz..ama merak etme..motor motordur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 PM ----------
şimdi bizimki gibi büyük motorların da dertleri var. ağır motorlar, karizma falan acaip herkes bakıyo soru soruyo, her kırmızıda motora yapışan kızları temizlemek gerekiyo falan. bence değerini bil küçük motorun.
selam arkadaşlar. nasılsınız?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)