ben çıkıyorum saat 1215te dışarda olan arasın.
ben çıkıyorum saat 1215te dışarda olan arasın.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
bugün için oraya 22 derece yazanın, bu gece poposu donsun e mi? resmen donduk ya bu ne böyle.
ermanım biz kendimizi eve zor attık. sen kimbilir ne yaptın donduk valla
Ulen Evren..Provokasyona gelmeyin arkadaşlar.....
erhan abi 3 sene sabredin ben alacağım dedim motorunuzu ya gitmesin biyere ben şimdiden ödeyeyim ufak ufak
Bugün en fazla 17-18 derece oldu, ben de biraz üşüdüm.
Sezon bitiyor, benim motora bakmak isteyen alıcılar çıkıyor, ilginç
Millet ıslanıp üşüyünce sağı solu kapalı motor arar oldu herhalde
Ama öncelik senin Evren, bekleriz biraz ne yapalım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 PM ----------
http://www.sahibinden.com/ideal_buyu...XQQdisplayitem
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
yok evrencim ben hiç üşümedim donanım sagolsun iyi bi eldivende alırsam içlikte giyersem kışı cıkartırım paket servise başlicam zaten lokantada
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
maksi sukutırı cooooooook arayacaksınız erhan abi.
vites değiştirmek, ayakla fren yapmak o kadar sıkıcı ki
giderken adamın oynamayan uzvu yok
ayaklara özgürlük!!
walla bugün serindi yaa ama ondan beteri çok rüzgar vardı resmen güreştik rüzgarla yoruldum
Hayırdır Erhan abi, ne almayı planlıyosun ? Yoksa ..yoksa...Topgun'a mı bağlıyosun sen de ?
İstanbuldan Günaydınlar Ankara Mt .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
günaydınnn
(umutla burak yaşıyo mu ya)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:58 AM ----------
erhan abi muhattap olmayın şu serkanla 1030 migros, otobandan devam bunların hepsi
Evren, bak böyle devam edersen, Scuyla birlik olucam ona göre...
burak antalyada.. bugün iş görüşmesi varmış... umut yukarda zaten
herkese günaydın
günaydın ankara.
arkadaşlar kel alaka olucak ama monitör alıcam birazdan. lcd olarak önerileri alabilirmiyim. bimeks de kampanya varmış ve bugün son gün
bende LG var flatron w1954 s gayet şık bi monitör.. piano black, dokunmatik tuşlar fln var.. kaça aldığımı hatırlamıyorum ama iyi bi fiyatı vardı bimekste bulursan tavsiye edebilirim
sağol yasin
iyi akşamlar arkadaşlar bugün bir kaza geçirdim..ankarada dikimevi kavşağından koleje doğru lambalar yanar yanmaz kalktım ve trafik iş çıkışı idi bir taksinin ani frenlemesi benim de paniğe kapılmam ön fren yapmama neden oldu ve motosikletin önü kaydı..bıraktım motor 10 metre sürüklendi..çok şükür kazayı ucuz atlattım sağ kaburgalar,eklemler ve kaslarda incinme..motosiklete gelirsek AS 150 19 yanı sıyırıldı ve kafa kısmınin özellikle 3x3CM'lik bir alan boya kalkmış ve kazılmış..fakat şükür ki farlar veya aynalarda zarar yok..
arkadaşklar soracağım şu bu hasarı arabada olduğu gibi macunlayıp boyanır mı?
Allah hepinizi korusun..
Millet nasılsınız yaw? Hiç sesiniz çıkmıo:p heheheh şaka tabiiki:p bi süre takip edemedim forumu anormal bi younluk içindeyim... neyse umarım hepinizin keyfi yerindedir. En kısa zamanda görüşmek üzere diorum
hellrider
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)