korkarak çubuk festivaline gitme önerisinde bulunuyorum..
hem kalecik yolları çubuk'a göre biraz daha kötü hemde çubuk dönüşü karagöl yapabiliriz...
korkarak çubuk festivaline gitme önerisinde bulunuyorum..
hem kalecik yolları çubuk'a göre biraz daha kötü hemde çubuk dönüşü karagöl yapabiliriz...
ahanda karıştı ortalık..ben de sukuya aynı şeyi söyledimdi az önce
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
burda konuşalım ne olacaksa olsun
suku bozar işi.. burdan destek buluruz belki
siz gidin cubuga ben giderim kaleciğe işim olmaz turşu festivalinde
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
abilerden ses çıkmıyo..bişey deseler de düzene girsek
eryaman tayfası ne yapıyor? muhabbet yok mu, oraya takılayım bende bari
Yasin bizim Hakan namı diğer "uşağum" memlekette..bugün yarın gelir. Sen geleceksen haber ver, gelmeden. Toplaşırız tabi..Murat ve ben zaten hep burdayız, Fatih hoca'da yakın katılır bize..sen gel yani
Beyler katılamıcam ben geziye malesef..Yarın gündüz mühim bir işim var. Size iyi eğlenceler..
Hmmm tamam Murat,anladım.
Senin modifiyeyle ilgili mail attım baksana bi..
iyi akşamlar herkese. nasılsınız arkadaşlar? ben yorgunluktan ölüyorum. tatil ne güzelmiş. sabah 8.30 da der başı yaptım ve 18.40 ta çıktım. gerisini siz düşünün. böyle yani.
murat; bizim yöneticiyi göremedim. dolayısıyla da fiyat veremedim.
mühim iş bu mu serkanım "1030da migros otobandan devam"
Merhaba Fatih. Tatilden sonra zordur tabi, tüm gün çalışmak. Kolay gelsin.
biz de şehirdeyiz yarın. vakit geçirmek isteyen varsa buluşalım. her zamanki güzergahlarda oluruz. inatla telefon ediniz.
Amanın amanın korktuğum başıma geldi valla..Yok Evrencim göründüğü gibi değil, yanlış anladın.. Benim gerçekten işim var. Saat 2 'ye kadar falan meşgul olucam. Muratlar, Caner abiyle beraber bi açılacaklar. Yoksa sizi satmak bana yakışır mı hiç, ayrıca satsam delikanlı gibi arkadaşım "sa.tı.yo.ruum." derim
ben inanmadım..siz inandınız mı
iyi geceler.
buraya yazdıklarını okuyorum ama neyi kasdettiğini anlamadım abi
az önce gaziden elvankente geldik geceyi orada geçirip sabah bi motor daha alıp gezecektik ama kapıya geldik ki anahtar yok geri eve döndüm.. buarada dedikodu gibi olmasın ama sanki gecenin o saatinde burak mı geliyodu ne, yolda bişey geçti yanımdan hızla
yok abi bana bişey gelmedi..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:33 AM ----------
şimdi gördüm hallettim abi kusura bakma
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)