Bayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar.
Bayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
Mutlu Bayramlar arkadaslar...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
bayramınız mübarek olsun, iyi bayramlar...
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar...
cümleten hayırlı bayramlar arkadaşlar, size bi sorum daha olcak:S benzin yerine motorin koyulursa ne olur benzinde motorin karışıkmı nawl anlarız ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:43 PM ----------
motor benzin aldıkdan sonra boğıuldu kaldı iki gundür tık yok marş alıyor ama motor tor tor edip kalıyo:Sbenzin yerine motorin kondugundan şüpheleniyorum
Bak iBrEt aL yeRe DüşEn YaPraĞa ; O dA EskiDeN YukArDan BakArdı TopRağA
hiçbir fikrim yok =( hangi benzinlik yaptı bunu? eve nasıl götürdünüz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 PM ----------
depoyu açıp koklayın. dizel yakıt farklı kokar. ben boyle bir hata olacağını sanmıyorum. olsa da motor hiç çalışmaz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:02 PM ----------
bişey daha geldi aklıma. depodaki tüm benzini sifonlayarak atın. saf benzin koyun düzeliyor mu bakalım
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Selam ankara mt. öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun..
Yaklaşık 1 ay sonra bende aranıza katılıyorum 13 ay boyunca sizinleyim..
Dağıtım birliğim ankara karargah destek destek grup komutanlığı kıtalara cıktı
Havacıyım..
İnşallah görüşürüz..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
hayırlı olsun..bi torpil yapsın erhan abi =)
şaka bir yana havacı iyidir. ben de havacıydım
Sağolun arkadaşlar...
İnşallah görüşürüz
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
(kışın motora binebilmek için ileride bir atv mi alsam?)
nihaaa...cross all..ohh ben bineyimm barii bol bol
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza cbr 125 ile katılcam inşallah. ailem antalya'da ikamet ediyor. ben de ankarada okuyorum. cbr 125 benim ilk motorum yaz basında aldım. yalnız ufak bi sorum var, 22 ağustosta a2 sınavına 18eylül'de de direksiyon sınavına girdim. iki sınava da antalyada girdim sürücü kursumda antalyada zaten. bu aksam itibari ile antalya'ya gidiyorum babam 1 2 gün sonra otobüs firması ile motorumu yollayacak. sorum burda baslıo. sürücü kursu ehliyetin 20 güne cıkacağını söylüyor. benim ehliyetimi ankaradan alma şansım var mı? yani bu dosya ankaraya filan gönderilebilinir mi? bileniniz duyanınız var mı? aynı soruyu başka bi topic te daha sordum ama oraya bakmak istemeyenlere ulasabilmek için bir de buraya yazdım.
ehliyeti 20 günde almanın tek müsebbibi, Milli Eğitim il müdürlüğünün, tüm kursların evraklarını toplayıp tek seferde işlem yapmak isteme merakı. eğer milli eğitimde il ya da bağlı olduğunuz ilçe müdürlüğünde yani sürücü kursunuza bakan müdürlükte adamınız varsa sizin sertifikanızı aradan çıkartıp hemen onaylattırabilir ve emniyetteki işleri de halledip 2 gün içinde hatta işlemleri hızlı yapabilirseniz aynı gün içinde ehliyeti cebinize koyabilirsiniz. benimkini 2 gün içinde halletmiştim...
Arkadaşlar hepinize Ayvalıktan selamlar...ve iyi bayramlar....yarın sabah saat 8 de yola çıkıyorum..yolda bol bol resim çekmeye çalışacağım..kısmet olursa evime dönunce paylaşırım sizlerle de..dualarınızı eksik etmeyin gelince görüşmek üzere..
yolun acık olsun burak
günaydın arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 75 kullanıcı var. (0 üye ve 75 misafir)