Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Slm millet herkese iyi akşamlar..Salı aksamı Ayvalık yolculuğum başlıyor..kısmet olursa hafta sonunda motoru Ank.getirmiş olacağım..Yolda da bol bol foto ve video çekeriz,kardeşim de artçım olacak..çok sık sayfaya giremiyorum ara ara yazmaya çalışıyorum görüşmek üzere..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    merhaba ankara ben yozgattan ankarayı ziyarete geldim bayrama kadara ankaradayım

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    hoşgeldiniz kartezyenx

pazar evde olmayı özlemişim arkadaşlar
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    hoş buldukkk

Motosikleti
    HONDA 1000RR
    günaydın arkadaşlar .. burakcım hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin dikkatli bin motora

Motosikleti
    kawasaki Er-6n
    günaydın arkadaşlar. şu z750 bir gelse de görsem. çok güzel makina be. kazasız belasız binersin inşallah.

Motosikleti
    Suzuki GS 500E
    Günaydın ....

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı umutt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaşlar .. burakcım hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin dikkatli bin motora
    umutcum cok tşk ederim kardeşim..seninde gsx hayırlı olsun sende cok dikkat et olurmu altındaki makine şakaya gelmez..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 AM ----------

Alıntı fatihhoca81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaşlar. şu z750 bir gelse de görsem. çok güzel makina be. kazasız belasız binersin inşallah.

geliyor fatih az kaldı yarın akşam gidiyorum almaya..kısmet olursa pazar günü buluşuruz hava durumuna göre tşk ederim ayrıca iyi dilekleriniz için

Motosikleti
    kawasaki Er-6n
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    umutcum cok tşk ederim kardeşim..seninde gsx hayırlı olsun sende cok dikkat et olurmu altındaki makine şakaya gelmez..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 AM ----------

geliyor fatih az kaldı yarın akşam gidiyorum almaya..kısmet olursa pazar günü buluşuruz hava durumuna göre tşk ederim ayrıca beğendiğin için
    hava falan önemli değil. isterse kar yağsın. yanlış hatırlamıyorsam elvankentteydin. valla ben gelir görürüm. sen de çok dikkatli kullan. o makina hiç şakaya gelmez.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 AM ----------

şimdi biraderin cbfin lastiğini sökücem. bakalım yapabilecek miyim? hadi görüşürüz.

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı fatihhoca81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hava falan önemli değil. isterse kar yağsın. yanlış hatırlamıyorsam elvankentteydin. valla ben gelir görürüm. sen de çok dikkatli kullan. o makina hiç şakaya gelmez.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 AM ----------

şimdi biraderin cbfin lastiğini sökücem. bakalım yapabilecek miyim? hadi görüşürüz.

evet dogru elvankentteyim yakınız en kotu bi optimum yapar yine buluşuruz fatihim ederim tabi merak etmeyin 9 saat yol gelicem artçım da olacak.maksimum dikkat ile yollarda olacağım..bana özelden cebini yaz fatih yakınız bakarsın ben uğrarım.Sana da kolay gelsin görüşürüz..

septimus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX 650 F
    Erhan abi tamamdır. Haber bekliyoruz o zaman..

Burak ben de Eryamandayım. Akşamları muhabbet güzel olur bizim mahallede. Yasin ve Fatih bilir. Sen de takıl arasıra. Motoru getirir getirmez haberimiz olsun.
    Dikkatli gel aman.

sefakarhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt660r
    bulussmasızz gecen bi hafta... bakalım hafftaya nasıl oalcak hava..

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    bayram gelse, ankara boşalsa, iş-güç, trafik olmadan gezsem...5 tane dairem olsa..işi gücü bırakıp kira yesem..honda s2000 olsa bir tane de..burnumu paraya silsem

bu hafta gezemedim ruh gibiyim. bunun acısını cıkarmam, popomu hissetmeyene kadar motordan inmemem lazım

septimus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX 650 F
    Evren çantalar yakışmış bu arada

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı septimus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erhan abi tamamdır. Haber bekliyoruz o zaman..

Burak ben de Eryamandayım. Akşamları muhabbet güzel olur bizim mahallede. Yasin ve Fatih bilir. Sen de takıl arasıra. Motoru getirir getirmez haberimiz olsun.
    Dikkatli gel aman.
    tamamdır serkan en kısa surede sohbetinizde katılmak isterim..kısmetse cuma sabahı cıkmayı düşünüyorum yola..geldiğimde mutlaka haberleşiriz..

Motosikleti
    henüz yok :(
    arkadaşlar Ank da motosiklet satan mağazalar bayiler nerededir benim gözüme hiç çarpmadı.
    Marmaris te filan adım başı varda Ank garip bir şehir hiç görmedim henüz.

150-250 cc lik ilgilendiğim markalar; keeway, regal raptor, bisan, salcano ..
    başka önerebileceğiniz marka varsa onları da görmek isterim..
    tek bildiğim eskiden Yıba çarşısında satılırdı ama sanırım orda Çelik filan vardır ?

Motosikleti
    Kawasaki VN800 Vulcan
    ey ahali selamlar nasısınız bakem

yardımınıza ihtiyacım var fzr6 ile er6n arasında bi kıyas lazım bana. açar bakarım bakmasına internetten ama sizlerden yardım almak daha bi işime gelio
    ilginiz alakanız için şimdiden teşekkürler
    hellrider

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    sağol abi o senin yakışıklılığın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------

lem dönek kuruyzırcı hani tipin değildi neykit motor? ne iş doğru yolu buluyon sonunda

Motosikleti
    Kawasaki VN800 Vulcan
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol abi o senin yakışıklılığın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------

lem dönek kuruyzırcı hani tipin değildi neykit motor? ne iş doğru yolu buluyon sonunda
    ahaha yok yaaa sadece soruorum evren nerden çıkardın şimdi
    hellrider

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    keeway ve regal için "redline motor" gugıldan aratınız. diğer söylediğiniz markaları önermiyoruz.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)

Bu Konudaki Etiketler