46 lt topkeyzi doldurursan yıbırın önü havaya kalkar suku
soft çanta sarkmaz abi. boşken bile kalıplı olanları var.
46 lt topkeyzi doldurursan yıbırın önü havaya kalkar suku
soft çanta sarkmaz abi. boşken bile kalıplı olanları var.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
http://www.mototalonline.com/pinfo.asp?pid=497 bu çanta hem ucuz hem de fena deil öneririm ben de düşünüyorum bu gün yarın
hah bak gürkanıma, doğru yolu bulmuş
gürkan benim linkteki daha şık lam bu kalıpsız gibi boşken
cıbıfa takmıştık yakışıyo ama boşken dediin gibi
cıbıfa ne yakışmaz ben çanta manyağı oldum bunu da alınca.
hepsini takınca tıransalp diye satıcam
fatihhoca akşam niye bahsetmedin grenajı sökmüşken ön tekeri de hallederdik pardon yaa cbf'nin ön tekeri sökülecekti ama
bugün size takılırsam ararım sabahtan demiştim ama uyanamadığım için netten takılıyorum gene
bu arada serkan abimiz dün 30 yaşına basmış benden duymuş olmayın ama
Evet ya Serkanın dün yaş günü idi bizede ayrılırken söyledi...yaş günün kutlu olsun Serkan
Sağolun beyler..Teşekkür ederim ilginiz için.
Serkan boya gayet iyi gözüküyor birazdan inip tekrar bakacağım...oradanda Hakan'a geçeceğim...
iyi akşamlar ankara. napıyosunuz? boya tuttumu? ne yaptınız? topladınız mı motoru?
yasin, hepsi bir anda olmuyo cbf'in daha çok işi var. benim grenajı da bugün hallettik gibi. bakalım. olmazsa serkan ustaya bir göstereceğim. valla serkan ben ustayım diyen adama taş çıkarırsın. helal olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:58 PM ----------
merhaba gençler ::
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
murat abi ben de istiyorum. doğum günüm değil ama olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:08 PM ----------
yaw internetten maçı nerde izliyorduk bi link verebilirmisin acaba parası neyse veriririm
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
alet canvarmış. sağol. abi biraz araştırdım ama link bulamadım.. biraz daha bakınayım
tamam fatihim iyisin değilmi haledebildinmi grenajı
iyiyim sağol. bugün sanayiye gittik serkan ve pinçir ile. orada usta kırık olayını tamamen halletti. şimdi boyama işi var. oradan bir ustayla konuştuk. bilgisayardan boya numarasını alacağız. 2 grenajı da (sadece hasarlıolan değil, diğeri de) 50 ytl ye hallederim dedi. benim asıl takıldığım şey; satarken fyatı düşer mi diye. hani boyalı falan ya bilemedim. alternatif olarak serkan dış siyah kaplama verdi.(şimdi dını unuttum. hasarlı bölgeye yapıştırıyorsun, boyalı gibi duruyor. öyle yani anlayacağın.
sen nasılsın?
ya satarken kim bilecek çizildi boyattırdım dersin şahit olarak beni yaz iyiyim
yarın balıkesire gidiyorum günübirlik gidip döneceğim akşam çıkmam lazım yola sabah işlerimi halledip geri döneceğim
eyvallah sağol abi. şimdiden iyi yolculuklar. bu arada dikkat et, oralar bayağa yağmur alacakmış. sel falan. tedbirli olmak lazım.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)