babalar müjdemi isterim kim ne ısmarlıyor?
babalar müjdemi isterim kim ne ısmarlıyor?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Vay vay vay...Burak hoşgeldin. Hadi yolla fotoları ... Dur...Tahmin edeyim...GTR 250 ya daaaa yine KLR mi ?
bence biraz cömert olun, yüzyılın bomba haberini vereceğim size pambıh eller cebe
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:37 PM ----------
ŞU SAATLER İTİBARİYLE SERTAÇ DA BİR CIBIF ÜZERİNDE
himmm.evet aslında guzel makına ama bu cok yakar be evrenım 4 sılındırlı..bıde kac para bunlar ona gore bakmak lazım..
11 liraya satiym sana..yakar ama hakkını verir de yakar..atmosfere salmaz benzini öylesine..satiy mi?
himm aslında evet duşunulebılır..E almak ıstersem kaça bırakırsın peki evren 10,5 vereyim
tamam lam köpein olsun ilk buluşmada ödersin hayırlı olsun. al anahtarını da...faturanı verrim buluşunca.
e aldım gitti o zaman..
Eveet arkadaşlar Ankara'ya dönüşümü yeni motorum Z750 ile kutluyoruz...Bunlarda canavarımın resimleri...
ben sattım şimdi...iihtiyacı olan varsa benden bunlardan 7 tane daha var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 PM ----------
sertaç cıbıftan sıkılınca bi tane de ona satıcam
çok deli motormuş hayırlı olsun güle güle bin abi
huhe..asıl bomba haber o değil (ama 40 kere söylersen olurmuş) burak antalyaya gitmiyor arkadaşlar. artık bizimle
Hayırlı olsun eby78 ;
Kazasız belasız nice km.lerde güle güle kullan
hayırlı olsun burak güle güle kullan kazasız belasız..bu arada motor naked miş evrencim Burak bu motor kac model? birde cbr600f neden düşünmedin?
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
burakcığım hayırlı uğurlu olsun sağlıklı günlerde kazasız belasız kullan çok güzelmiş motorunuz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 PM ----------
allah nazarlardan korusun
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Erman
motor 05 model..kazası belası yok ama sag tarafa hafif bir yatmışliği var toprak zemınde..600 F nıye dusunmedın dıyorsun haklısında hemen hemen aynı paraya satılıyorlar ama bu motor bıraz uygun alındı..cok yakın bır abımızın motoru ve 2 taksıtle aldık kardesımle..5000 tl pesın verdık kalan 6000 i ise subat ayında verecegiz ;) yoksa bu motor yoktu benım aklımda hiç..
Murat abicim cok tşk.ederim sagol iyi dileklerin için...
AydoğanX sana da cok cok tşkler
canım gerçekten mutlu oldum inşallah güzel günlerde kullanırsın dikkatli ol ne olur
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)