Arkadaşlar Ankara Mt olarak bi İftar yapsak nasıl olur??
Arkadaşlar Ankara Mt olarak bi İftar yapsak nasıl olur??
Can YERLİ
06 YC 502
bencede iyi olur kızılayda biryer olması tercihimdir
125 ZN
06 ZN 181
kızılay filan degil ya çıkmışken bi şehirdışına sarksak. iftar için bilmiyorum sağlıklı olur mu öncesinde motosiklet kullanmak ama, oruç tutanlar sorun yok derlerse ben takilirim.
valla iyi olur bende gelıyorum artık ( ev- iş ev-iş motor artık aynı yolu görmekten sıkıldı ya )
ANKARA MT
motorumu alınca bende sizlerin arasındayım..
ankara da zealsun 150 19 motora sahip arkadaşlar varsa tanışmak isterim inşallah 2007 de 150-19 alıcağım.....
dün biraz komik(belki de trajikoimik) bir olay yaşandı. motoru götürdüm eve, annem ekipmanları gördü durumu anladi ve babana da söyliceksin şeklinde aşağı indirdi beni. sonra dedik işte baba motor aldim falan diye, o da iyi b.k yedin dedi. sonra bu kadar istemedigimiz seyleri neden yapiyosun vb derken, sen kaçıncı sınıfsın dedi, ben de 3 dedim(tabi geçen sene 4 olduğumu düşünüyolardı) ve olaylar gelişti.
şimdi işi bırakmamı ve motoru satmamı ve sadece okula gitmemi istemekteler. yani onlar istemezken bu derece, motora zaten gönlüm rahat binmemmin hiç yolu yok. motor yoksa işe gitmemin bi anlami da pek kalmiyor. e bu ikisini de kaybedersem, hayatta ne motivasyon kalir ne bişey dimdizlak kalirim ortada. yani yaman çelişkiler var. bakalim ne olacak.
Mithrelios, işi bırak, motoru bırakma. Tüm konsantrasyonunu derslere ver ve mükafat olarak motoru al.
May the Force be with McLaren Mercedes
arkadaşlar kayseri pınarbaşından selamlar ramazanınz iyi geçiyordur inşallah 12 gündür yollardayım 10 gün daha sürer herhalde. kendinize iyi bakın.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
@ümmet abi
abi hayırlı yolculuklar.
@ALL
ulen bi iftar yapalım beraber dedik kimse iplemedi !!!
Can YERLİ
06 YC 502
@canyerli
kızılayda olursa ben varım valla
@mithrelios
abi ailemle belkide tek anlasamadıgım konu motor,benim için nekadar degerli birsey oldugunu çok iyi biliyorlar ama her seferinde baba olmadan anlıyamazsın bizi diyorlar
125 ZN
06 ZN 181
arkadslar motoru aldım servisten(dün)buugun hasret giderdim.bugun 15:00 gibi yola çıktım çamlıdereye gittim.bir kaç yere uğradım. yrm saat kalıp döndüm.motorum maşşalh hiç sorunu yok. 218km/h i gördüm.yaklaşık olarak 300 adet sinek canlısı öldürdüm.165 in altına hiç inmedim desem yeridir.ama bana pahalıya patladı . bi depo(full) 250 km de bitti
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
2move
ya son zamnlarda er6 ya ayrı bi tutku var bende çok hoşuma gidiyor bu motor.
125 ZN
06 ZN 181
arkadaslar kan bagışlama projesi icin bizim planlarımız ne ?
ANKARA MT
yok ki. olan olsa cevap verecek. sor bakalım Truva 250 si olan var mı diye, Raptor var mı diye, cevaplıyalım. hem sen neden truva 250 almıyorsunda 150 liklerle uğraşıyorsun. Benim motora bak ve kararını Truvadan yana değiştir. nerden bulacaz o istediğin motorun yedek parçasını. Ankarada satılıp satılmadığı bile meçhul.
insan bir hoşgeldin aramıza der yahu kimse demedi ona kırıldım neyse...
ankara da 2 yerde zealsun satılıyor biri tandoğan da biride yenimahallede..
ankarada mutlaka zealsun kullananlar vardır..
truvadan yana değiştir demişsin fakat hiç bir şey bilmiyorum o motor hakkında ...
sen yardım et o zaman truvayı anlat bana..2-3 resim hatta site varsa o da olur...
bak burada ki arkadaş ankaradan belki kendisi bu siteyede üyedir
http://www.bikepics.com/pictures/648723/
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)