ok abi görüşürüz ozmn
Yasin gel gel, muhabbet süper oluyo..Senin hemşonun maceraları kırıp geçiriyo bizi..
havaya bakın ya, gören de sonbahar geliyor sanır.
ben bir geçmiş gezi değerlendirmesinde daha bulunayım
1) cbf'me aşığım. 220 km yolu 14 liraya götürdü getirdi, bizi 80 km altına düşürmedi, arazide zorluk çıkarmadı.
2) otobandan 110la döndük, indiğimde hiçbirşey duyamıyordum. bu kadar ekipmanın üzerine kulak tıkacı da mı takacağız?
3) buluşma noktalarımız artık iyice oturdu sanıyorum.
4) aynı sucuktan harbiden de çağdaşta satılıyor. sırf sucuk almaya çağdaşa giderim bundan böyle
5) çöple dalla sucuk pişmez . sıkıştırmalı ızgaradan şaşmayacaksın ceyar der ki konsept ağut, konfor in
6) formlu sürüşten sanırsam sıkılmaya başlıyoruz. ne arkayı kontrol, ne bekleme, ne sürüş formasyonu ne duruş formasyonu, ne takip mesafesi (murat abi sertaça, az kaldı suku da bana koyuyordu) benzinliğin önünde bile 2şerli sıra olamadık güvenli sürüş yerlerde sürünüyor buna çerkes yoluna saptığımızda, yatırmalık virajlarda gaza gelip arkadakileri gözden kaybeden ben de dahilim.
7) motor yorgunluğunun sıvı kaybıyla zerre ilgisi yok. damacana damacana su, böğrn, pağwıreyt içtik, gene dayak yemiş gibiyiz.
8) arazide çömez isen, rampada sakın durma, durursan ön freni sıkma, aşağı doğru çok pis kayıyor, istemsiz olarak "la la la la" diyorsun, kız arkadaşının yanında karizmayı sıfırlıyorsun
9) kuru peçete, ıslak mendil (diğeri peçete de bu neden mendil ) ve keskin bıçağı unutmuyoruz.
10) hemen "motorla taşınabilir hamağı" icat edip, site çapında pazarlamasına geçiyoruz.
11) önümüze gelene "cennete gittik geldik" diyoruz
12) bir adet sağlam firizbi alıyoruz, oynuyoruz.
13) erken çıkıyoruz.
14) şortla, tişörtle, korumasız, eldivensiz binmiyoruz. eksik korumaları tamamlıyoruz
15) köpeğe tekme savurmadan önce uygun "kaçma vitesine" düşüp, tekmeden sonra gazı açınca stop edip de salavat getirmiyoruz. biber gazı, ya da yangın söndürücü bulundurup ağzına gözüne sıkıyoruz adinin
16) yolda sadece 1 kere mola veriyoruz, giyinip soyunmaktan bitap düşmüyoruz
17) fatihe uyup da endurocuyla endurocu olmuyoruz
18) gelmeden foto makinesini şarja takıyoruz
19) sertaçla yanyana viraja girip, bağlamış olduğumuz halatla kendisini viraj içine çekiyoruz
20) cıbıfıma aşığım. bu kadar şık ve konforu bir amaç motoru olamaz
eksik gören varsa eklesin arkadaşlar
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
çok güzel olmuş...
6. maddede sözü geçen güvenli sürüş/takip mesafesi eksikliğinden emin değilim.. suku bilerek yapmış da olabilir cbf'ye kastı olduğu için
ya o değil arkadan çarpacak, altına girecek cıbıfımın
ne zaman ben hatırlamıyorum??? ben senın hep onundeydim
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
bu fatihin devrildiği yerde ya da çeşmenin oradaydı sanırım. zınk diye duruverdim, allahtan beni tanıyıp frenle uğraşmayıp yanımdan geçiyorsun. bilkent yolunda erhan abi ve burakla tren oluyorduk ya oradan tecrubelisin tanımışın beni
"ne ani duruyosun" gibi birşey dedin ya abi
:=)) guzel bi acılım olmus beyler.. gezi acılımı
(buluşma yerini istanbul yolu diye hatırlayan adamdan ne beklersin)
suku lem aç mı bırakıyon kendini perhiz ayağına
millett.. bna kask lazım.. ikinci ell satann varmı..:???
siyah filip up satarım fatih.
kışın aldım, cox.
siyah kaska uyuz olduğumdan mütevellit satma niyetindeyim.
medium.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Evren akşam akşam kırıldım gülmekten..Hele 15. madde süper olmuş..bizde bi köpek savar alet var..Sadece köpeklerin duyabileceği frekansta bi ses çıkarıyo, görmen lazım hayvanlar resmen 2 metre havaya zıplıyolar..
abi sizin oraya gelecektim bu akşam.. motor kapıda duruyo ama kaskım montum arkada kapalı bi yerde, bi indim ki anahtar yok ortalıkta ne kaskımı alıp gidebiliyorum ne motoru içeri koyabiliyorum kaldım öyle.. deliricem yaa
Çok güzel yaw! Ben de İstanbul'dakilere bakıp imreniyordum. Ankara'da da böyle geziler yapıldığını görmek moralimi düzeltti. Bu yıl havalardan fırsat bulunur mu artık bilemiyorum ama müsait bir zamanda ben de katılmak isterim.
Bu grup sürüşlerinde ortalama hız ne oluyor?
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)