ee,nerde sukunun duptıs tesisatı?
ee,nerde sukunun duptıs tesisatı?
oh oh ne güzel fotolar yaw evren teşekkürler
hellrider
sertaç kırmızı lambamı yandıda orda zınk diye durdun rapor tutturmadık iki tarafta tanıdık olduğu için sorun olmadı ne gündü yine süper bir gündü 215 km yol yapmışız katılan ve paylaşan arkadaşlara çok teşekkür sizle bu anları paylaşmak büyük zevkti varolun kazasız sürüşler hepimize
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
kaç kişi ve kaç motorla gittiniz...
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
abiii o degillde... kaza anından cok senin motorun çöp kamyonuna benzemesi mutiss:=)))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:27 AM ----------
8 motor 9 kisiydik..
maşallah mekan fena değilmiş.. öyle bi anlattınız ki bende yemyeşil sandım iyiki gelememişim hiç de kıskanmadım yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:31 AM ----------
murat abi senin motora bende bi dokunmuştum bizde mi bi sorun var yoksa sen mi yanaşıyorsun bize.. şüphelenmeye başladım bak
merhaba ardaşlar gezi foraflarını görünce çok imrendim ben yeni aldım motorumu bir aydır biniyorum çok keyifli bişey ehliyet almak için üç ay beklemem gerekliymiş evrekları hazırladım bekliyorum bu işi daha erken halledebileceğim bi formül var mı bilen varsa yardımcı olsun lütfen
herkerse günaydın arkadaşlar
http://img6.imageshack.us/slideshow/...=pic00035y.jpg
Bu kadar foto'dan sonra benimkiler oldukça kıytırık tabi.. Evren sabrına hayranım arkadaşım.
Beyler dün dönüşte ayrılmak zorunda kaldım, kusura bakmayın. 5'te evde olmam gerekliydi, 5'te evdeydim bu arada
Kazan çıkışındaki ışıklarda az kaldı son gezim oluyodu arkadaşlar. Kırmızıda durdum, bi kaç saniye sonra deli gibi korna sesi gelmeye başladı. N'oluyoz yav, demeye kalmadı, kırmızı Golf'lü ....'nın biri 2 santimle sıyırıp sağımdan geçti. Allah korudu beyler..
Umut günaydın bu arada..
buradan kırmızı golf için "jr. amcan senin an................................................ .................................................. .................................................. .................................................. .............................................." desem haklı bulup dokunmazlar mı yoksa atılır mıyım
umut hoşgeldin. nerelerdesin abicim ya
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Helal olsun beyler, güzel gezmişsiniz.
Ramazan sonrası organizasyonlarda görüşürüz inşallah.
Valla bende düşündüm aslında ............ diye yazayım ama işte..Anladınız siz..
inşallah, bekleriz.
serkan videoyu koyma sakın. ben senden bir ara alırım
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
valla hiç sorma abicim şerefsizin biri geldi çarptı bize kafadan yaa
Geçmiş olsun ? Yeni aldığın motorla mı oldu yoksa arabayla mı ?
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)