Fatih ben optimuma gelecegim armadaya gelmiyorum bilgin olsun
Fatih ben optimuma gelecegim armadaya gelmiyorum bilgin olsun
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Hoşbulduk Nerdeydi usta birliği,nasıl geçmiş rahat mıymış?Ankara için biraz disiplinli ve zor diyolar
'ExTReMa'
OPtimum tayfası 10:30 - 11:00 arası orda o zaman anlaşılan. Yarın görüşmek üzere beyler..
tamamdır. sabah görüşürüz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 AM ----------
hava lojistik komutanlığı. evet ankara'da yada herhangi batı illerinde askerlik biraz daha zordur. disiplin daha fazladır. ama en azından çrşı izni olucak ve kızılay'da gezebilecek. bence değer
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 AM ----------
tamam serkan. yarın optimumda görüşürüz
abi yolda da dururuz dert değil. kızılcanın içinden kömür alırız. hadi görüşmek üzere
görüşürüz evren iyi geceler
ankarada hafta sonu suruslerıne cıkan arkadaslar, bana da haber verırmısınız?
ve mumkunse bayan suruculerın oldugu grublar da yer almak ısterım yanlızlık cekmek ıstemem.
Tel : 0543 249 9850 - ceylan
gunaydın gençlik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:55 AM ----------
fatih sen nerede oturuyordun?
iyi akşamlar gezginler. ne o çok mu yorgunsunuz
ne geziyydi yav... hallaaa hazzmedemedim:=;) resimlerii gorelimm beyler
Çocuğumu keserim valla resimler gelmezse.
valla ben yoruldum ya enerji içeceğide işe yaramadı
hellrider
bendekiler iyi çıkmamış. objektifi silmeyi unutmuşum. yazık oldu onca fotoğrafa.
zaten motorum da yan yatmış
ama herşeye rağmen ben çok mutlu oldum. teşekkürler arkadaşlar
kendime iyice eziyet etmek için fotoları sabırsızlıkla bekliyorum gezentiler...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
hocam valla benim de içim sızım sızım sızladı bütün gün, şu fotoları görsem de bari sizlerle gezmiş kadar olsam hiç değilse...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
neyse birdahaki gezide beraber oluruz. sıkma canını. içini daha fazla sızlatmak istemem ama manzara süperdi. kimbilir nasıl fotoğraflar yakalardın?
aaaaaaaaaaah ah
bakarsın bu pazar da eskişehire gideriz. porsukta çay içip çiğ börek yeriz. sonrada yeni yapılan porsuk beach de yüzeriz. sen gel yeterki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 PM ----------
sertaç hadi abi. fotoğrafları bekliyoruz. acele lütfen
Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)