yolda görsen tanırsın, sukunun yıbır mavidir..grubu grup yapan, önde giden abidir
yolda görsen tanırsın, sukunun yıbır mavidir..grubu grup yapan, önde giden abidir
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
günaydın millet..
Tamam Murat, alırım sonra
hadi bi tane de benden ;
Evrendir hep organize eden, Fatih gider dereden tepeden düşmeden , yenir mi sucuk ekmek hiç, Murat abi gelmeden
Ulen Evren neler yaptırıyosun bize..
beyler uzun lafın kısası.. hepimiz karagol hastası..lafıma inanmayan gelsin gorsun mangal sefası..
günaydın herkese murat abi bizi diskoya (pardon) karagöle götür!!!
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım yaş 24 bahçelievler tarafındayım honda cbr 125 im var oralar yakınsanız beraber takılırz bahçeli race motor grubu kurmayı düşünüorm unutmayın motorcunun dilinden motorcu anlar....
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
hoşgeldin
buluşmalara fln geldiğinde tanışır görüşürüz.. bende bahçeliye yakın sayılırım memleket de rize
hoşgeldin tsunami, ankaranın 4 bir yanındayız..ama grubumuz içinde, başka grup kurmayız
vay canına ne çok sanatçı varmış bizden
hoşgeldin.ben de çiğdem mahallesi taraflarındayım eh işte çok uzak sayılmaz
hoşgeldin tsunami en kısa zamanda gezilere beklioruz bende çayyolundayımm...
ya demeden edemiycem herkeste bi maşallah sanatçı ruhu varmış
hellrider
selam gürselim
dün o taraftaydık, erken kapatmasan uğrayacağıdık bebişim.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
hosgeldin tusunami.. trabzonun neresindensin.. ben surmeneliyim.. buarada arkadaslar icinizdeki tek devlet sanatcısı benim sanırsam..luttfen yani:=))
Herkese selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım regal raptor aldım 250 clas model şu an için sadece deneme alıştırma sürüşleri yapıyorum umarım kısa sürede ustalaşır aranıza katılırım gezilerinizde şimdilik iyi geceler hepinize ANKARA BATIKENTTEYİM
Bak iBrEt aL yeRe DüşEn YaPraĞa ; O dA EskiDeN YukArDan BakArdı TopRağA
hoşgeldin hayırlı olsun...
HOŞBULDUM SAĞOLASIN
Bak iBrEt aL yeRe DüşEn YaPraĞa ; O dA EskiDeN YukArDan BakArdı TopRağA
mrcarizma hoşgeldiniz.
şu listeyi yapalım artık. kimler geliyor?
murat abi
suku
evo - ceyda
sertaç
fatihhoca
fatih
serkan
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)