Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    -HK- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    evet abi ama 8 hp gibi bi değerden bahsediliyordu.. yetersiz gelir bu motora.. bence aşırı besleme yapmaları gerekir turbo dizeller çıkmışken eski düzen düz dizelle yürümez bu işler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    "motorum çok yakıt tüketiyor" 2,5 lt/100km. gürkanım konuşmuştuk ya erhan abiyle aynı yakıyoruz diye. bizimki 66 kuruş ediyo abi

abi hiç bu kadar çirkin bir motor bloğu gördünüz mü.

dachshund model köpekler gibi karnı yere sürtüyor

bence o motor yerli değildir. yerli ise tebrik ederim kanuniyi. beygir önemli eğil arkadaşlar tork versin tork. hız motoru değil ya.

fatih bu bahsettiğin çubuk karagöl değil, değil mi? bir tane daha karagöl vardı gugıl mepste (beypazarının kuzeyinde) orası sanırım. yolu bölünmüş yol mu? beypazarı yolu kötü dedi suku.

kampa pek niyetli değil kimse sanırım
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

sefakarhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt660r
    kamp supe rolurda isbasıı yapptım ben abi .. yani zor. bu karagol kızılcahamam ı gecergecmez cerkes yolundan ayrılıosun.. tepede.. yaylada.. ank dan 110 km.. tamamen bakir.. kimseler yok.. cimenlerde yayıl yayılabildigine.. topladıgın calıcırpıyla yap sucugunu.. ohh.. sucukk da ordan alırız benim arkadasın fabrikası var orda:=) %100 dana eti belpınar sucukları.. ulan ne reklam be:=)

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    tamam abi, mantıklı bence. yalnız haritada bulamadım yerini işaretleyip koyar mısın?

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    Alıntı sefakarhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kamp supe rolurda isbasıı yapptım ben abi .. yani zor. bu karagol kızılcahamam ı gecergecmez cerkes yolundan ayrılıosun.. tepede.. yaylada.. ank dan 110 km.. tamamen bakir.. kimseler yok.. cimenlerde yayıl yayılabildigine.. topladıgın calıcırpıyla yap sucugunu.. ohh.. sucukk da ordan alırız benim arkadasın fabrikası var orda:=) %100 dana eti belpınar sucukları.. ulan ne reklam be:=)
    tam konum verirsen haritada bizde bilelim belki biz cumartesi gider kampı atarız ayrıca bin tane karagöl var dediğini ilk kez duydum
    çamlıdere karagölden bahsetmıyorsun sanırım....
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    bak ne güzel fikir valla helal suku. kamp ekibi gider biz ertesi gün geliriz.

onlar mangalı sucuğu hazır eder ekmeğe koyar, biberleri de yerleştirir arasına biz gelmeden

karagöl diye ne çok yer var değil mi? anladığım kadarıyla kızılcahamamdan sonra sağa cerkes yolu ayrılıyor. o yol üzerinde. fatih acilen konum belirtirsen yüzyılın gezisini yaparız abi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:23 PM ----------

suku sen kesin var mısın kampa? bak özgü de garanti geliyor. 2 kişi bile yeterli

Motosikleti
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak ne güzel fikir valla helal suku. kamp ekibi gider biz ertesi gün geliriz.

onlar mangalı sucuğu hazır eder ekmeğe koyar, biberleri de yerleştirir arasına biz gelmeden

karagöl diye ne çok yer var değil mi? anladığım kadarıyla kızılcahamamdan sonra sağa cerkes yolu ayrılıyor. o yol üzerinde. fatih acilen konum belirtirsen yüzyılın gezisini yaparız abi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:23 PM ----------

suku sen kesin var mısın kampa? bak özgü de garanti geliyor. 2 kişi bile yeterli
    tamam işte fatih ve murat abide gelir biz kamp yaparız cadırı kur atesı yak gerisi hal olur

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    fatih kampa gelemiyorum yazmış. murat abi de gelemiyor . ama pazar günü ikisi de olur

Motosikleti
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fatih kampa gelemiyorum yazmış. murat abi de gelemiyor . ama pazar günü ikisi de olur
    öleyse gerek yok...ben konaklama yapabılecegım bır yer bulursam baska taraflara gitmeyi düsünüyorum eger gelmeyi düsünen varsa safranboluya gidebiliriz bir gece kalır amasra üstünden döneriz...

Motosikleti
    kawasaki Er-6n
    herkese merhaba. kamp işini netleştirelim. amasra da kamp olabilir. çadırları orada kurarız. bugün karfura gittim. sadece mat vardı. çadır ben de var zaten. sertaçta uyku tulumu varmış. ödünç alabilirsem eksiğim yok. yanlız söyle bi durum var; biraz kalabalık olalım. şöyle en az 5-6 motor gidelim. bana göre sayı az olursa pek zevki olmaz. murat abiden haber var mı? belki benim kardeş de gelir ama ehliyeti yok. belki tek motorla da geliriz.
    demem o ki amasraya gitsek güzel olur.hem deniz, hem tatil, hem doğa...

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    la suku az önce sen yazmadın mı karagölde kamp yaparız cumartesi gidip diye? orada yapın abi işte niye değişti 2 dakikada yoksa bize sucuk hazırnamak mı istemiyorsun?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 PM ----------

ben kampa gelmeyeceğini bildirenleri listeleyim:

sertac
    murat
    murat abi
    evo & ceyda
    fatih
    erhan abi

gelecekler de

suku
    fatih hoca
    özgü

bence kampa gidin. ama karagölde yapsanız da biz de ertesi gun katılsak daha bomba olur.

Motosikleti
    kawasaki Er-6n
    neyse boşver

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    fatih olur mu abicim öyle şey. asıl ben öyle hissettirdiysem özür dilerim

ofisten yazıyorum acele acele hem konsantre olamıyorum, hem de iki arada bi derede plan yapmaya çalışıyorum. aman abi kusura bakma. bir yığın işle boğuşuyorum acele acele aklıma geleni yazıyorum.

aslında son cevabı sana yazdım murat abiden haber yok mu dedin ya..bi de amasra konusunu siz bilirsiniz de birarada olsak daha iyi dedim

bu tip birşey aklınıza gelirse şunu hatırlayın arkadaşlar. ben alınganlık, kibir, kıskançlık, trip, kin gibi insanoğlunun gereksiz zayıflıklarından arınmış biriyim. (bence insan ilişkilerinde detaylar gereksizdir) isterseniz bunu nasıl yaptığımızı da mangal başında yoga seansıyla anlatırım şaka şaka, bu yoga değil başka birşey

fatih sen bizim grubun mücevher insanlarından birisin....hatta suku bile

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:47 PM ----------

yok mu başka kampa giden? benim fırsatım olsa kaçırmazdım valla.

bu durumda benim fikrim, ille de her durumda kamp yapmak isterseniz, (yani 2-3 kişi de olsa gideriz derseniz) cuma akşamına kadar, kampa gitmek isteyen diğer olası arkadaşlar, kamp yeri fikirleriyle gelsinler.

şimdilik 2 kişi de aynı yeri istiyor. demek ki sorun yok

ama derseniz ki çoğunluk olmazsa biz de pazara katılırız, bu durumda perşembe akşamı katılım durumuna göre karar verip pazar gezisine gelirsiniz. biz pazar gününün ilanını perşembe akşamı çıkarız iki başlıkta da. benim fikrim bu şekilde.

Motosikleti
    kawasaki Er-6n
    sorun olmadığına sevindim evren. kusuruma bakma. ne yapayım çok duygusalım gezi işine de gelince sanırım kamp kuracak arkadaşların sayısı az. o zaman ben de pazar gezisine katılacağım.

Motosikleti
    S&T GV250
    sevgili ankaralı yol arkadaşlarım...hepinizi teker teker saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.
    şu aralar epey keyifsiz ve enerjisizim, kurtboğazı fotoları kaynadı gitti, arşiv temizliğine giriştiydim onun da içinden çıkabildim denemez, velhasıl kelam canlar biraz sıkkın keyifler bi miktar kaçık...
    pazar günü kamp kalma vs işleri hariç her yola gelirim, sizlerle yol yapmayı, muhabbet etmeyi özledim...
    [B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]

septimus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX 650 F
    Beyler şimdi biliyorum bazı şahsiyetler bakın yan ciziyo vs. diyecekler ama, başharfi Evren, Kamp olayında malesef olamıcam..yüz yüze gelince anlatırım nedenini..yalnız pazar günkü geziye katılmaya çalışıcam, inşallah, sanırsam, muhtemelen.

Yasin Diablo Strada modelini oldukça araştırdım internette, çok memnun coğu kullanıcı..Michelin Pilot'un en ucuz modeliyle aynı fiyat, 600 TL civarı çifti.

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    o zaman boşa kürek çekmeyelim

BU PAZAR FATİH'İN ARAMIZA DÖNMESİ ONURUNA KARAGÖL'E GİDİYORUZ!!

detaylandırma işini, fatih bize konum belirtince yaparız.

kimler yok ki bu gezide

evo vaaaar ceydaa vaaaar

sertaç desen hep bizimle

fatih (OOOLEEEEEEY OLEY OLEY OLEEEEEEEY) vaaaaar

fatih hoca gelmeden olur mu

ondan sonra serkan baba güleryüzüyle yakan eksozuyla gelecek

murat abi desen dünden razıııı

gürkan geliyooooor

özgü ve enduro ruhu vaaar

bir murat yetmez bir tane daha lazım..bir de artçı bulur oooo

şunlar da gelebilir hatta her an:

mesela suku kamptan vazgeçebiliiiir

ya da yasin işi gücü boşverir

olmadı umut yeni motoruyla çıkagelir.

ozan'ın kendisini göstereceği tutar kim bilir?

Motosikleti
    Kawasaki VN800 Vulcan
    millet merhabalar

arkadaşlar kamp yapmaktan caydınız gibi ama gidecek olursanız fatihocam uyku tulumunu sana ayrıdım. pazar elbetteki ben varım. böyle planlar yapınca neşe doluyor insan
    hellrider

-HK- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    umut nerelerde yaa motoru aldı sesi soluğu kesildi artık beğenmiyo bizi heralde

sefakarhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt660r
    evet beyler karagol e gidelim.. haritalı kordinat olayını beceremedim de.. sole bisi yapabilirm.. tarif:=) sindi kızılcahamam ı gecergecmez sagdan cerkes die ayırıo.. o yoldan yaklasık 15 km iceri girince belpınar köyü var.. o köyün hemen ustu karagol.. ben yolu biliorum hic merakklanmayın. yeterki hava guzel olsun..:=) karagole 6 km mesafede de yol ustunde sucuk ve ekmek alabilecegimizz belpınar sucukları parakende satıs magzasıı bulunmakda..maliyetine %100 dana eti sucuklarımızı ordan ayarlıyabilioruz.. kabaca hesap bu..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)

Bu Konudaki Etiketler