merhabalar.ben de aranıza yeni katıldım.motorum hazır da,ehliyetimde bir problem olduğu için sınava ekim'de girmek zorunda kaldım.o zamana kadar da eğitimlerimi tamamlamaya çalışacağım inşallah:D
merhabalar.ben de aranıza yeni katıldım.motorum hazır da,ehliyetimde bir problem olduğu için sınava ekim'de girmek zorunda kaldım.o zamana kadar da eğitimlerimi tamamlamaya çalışacağım inşallah:D
Zafer bayramınız kutlu olsun...
curve hoşgeldin aramıza
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 PM ----------
erhan abi merhaba nasılsınız ??
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
1283
izindeyiz
dag
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
abi sorma yarın boya yapacağım dükkanı boyayacağız bu hafta yokum zaten belli bir proğramda yok ama olsun katılan arkadaşlara şimdiden kazasız belasız sürüşler dilemekten başka çaremizde yok abi ben motoru satacam haberin olsun seneye hazırlık yapmak lazım bi transalp veya bmw f 650 düşünüyorum bakalım kısmet olursa seneye tabi
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
curve, hoşgeldiniz.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
hayırlısı abi ben uzun yol için düşünüyorum şöyle işlerimi yola koyum hakikaten alıp başımı gitmek istiyorum abi durmak istemiyorum cumartesi pazar ankarada buda iyi ve uzun yola gidecek motorla olur değilmi para meselesi tabi gücüm yeterse 10 bin liraya kadar çıkmayı düşünüyorum kısmet
PİNÇİR sizin isminiz ABDUL.. müydü ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 AM ----------
Benim favorilerden bir tanesinin linkini yazayım:
http://www.sahibinden.com/sifirdan_f...XQQdisplayitem
evet abi baktım bu resme inşallah kısmet tabi
size iyi geceler yarınki toplantıda sürüş yapan arkadaşlarımızın kazasız belasız sürüşler yapmasını temenni ederken sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlerine dönmelerini canııı gönülden dilerim
[QUOTE=dombay35;1755287]PİNÇİR sizin isminiz ABDUL.. müydü ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 AM ----------
Benim favorilerden bir tanesinin linkini yazayım:
http://www.sahibinden.com/sifirdan_f...XQQdisplayitem[/QUOT
Kerim,benim ismim....siz beni hatırlamıyorsunuz ama ben sizi hatırlıyorum askeri personeldiniz değil mi? sanırım uçucu sınıfdan....
işte bu abi boyuma uygun motor sanırım ve muhteşem görünüyor bmw f 650
ahanda sukuba sıfır dokuz aramızda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 AM ----------
hoşgeldin sukuba, yunus muydu isim (yanlışsa affola görmeyeli asır oldu)
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
hatırlayamamıştım da şimdi geldi aklıma
selam arkadaşlar.. özledim buralara takılmayı. kel kör bişi de olsa bi motosikletim olsaydı dediğim de çok zaman oluyor.. yaz da bitiyor.. belki artık önümüzdeki bahara.. noff noff
Aydın MT olarak 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)