bölünmüş yol ama zemini bozuk
siz bana bakmayın ben ikizlerim. perşembe cuma planı yaparız ne olacağı ortaya çıkar, ben bile kendimin ne yapacağını önceden kestiremiyorum
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
yanlış hatırlamıyorsam bölünmüş yol. ve asfaltıda oldukça iyi. ama eğer oaradan göl tarafına gidilirse:gidiş-geşiltir ama yol oldukça tenhadır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:59 PM ----------
yasin ne zaman gittin? ben iyi diye hatırlıyorum
oh oh valla gezin yokum bende. beypazarı yolu geçenlerde dediim gibi haziranda bi gördüm tuhaftı yapım aşamasındaydı umarım ddüzelmiştir
hellrider
1 ay fln oldu ayaşa kdr deli etti beni.. bende güzel hatırlıyodum ama asfalt biraz bozuk.. tangır-tungur gittik hep
evren oldu olacak motorları satalım gitsin akşam akşam bunalıma soktun bizi biz motosikletten ve birlikte olmaktan keyif alıyoruz başkaları gibi gelen gelir gelmeyen gelmez diyenlerden değiliz ...hiçbirimiz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 PM ----------
sertaç yoksa bende yokum ben kime takılacam alla alla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 PM ----------
hadi iyi akşamlar hepinize hoşçakalın
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
valla murat abicim taa geçen cuma arkadaşıma söz verdim bu haftasonu yokum dolayısıyla
hellrider
ben kaçtım. herkese iyi geceler
ii geceler
Günaydın arkadaşlar..Gezginler siziii...
günaydın tüm apaçi camiası
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 AM ----------
bu hafta karaaliye tekrar mı gitsek? ama esaslı birşeyler atalım mangala. yol yakın, mangal için bolca zaman kalır. tavuk şiş, patates, şişte patlıcan ve köfte falan..hatta balık
alacaatlı diyeceğim ama insanlar oruçken karaali daha bir izole bence. hem wcsi pakkalı herşeyi yanında.
ya da...ya da eymirde kürek çekelim balık yiyelim. hazır yapılmışı var
ya da...kahvaltı mı iyi olur ki
hımmmmmhh..biraz düşünelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 AM ----------
gene içim kıpırdanmaya başladı
bir sonraki hafta rahatım bu arada
günaydın abi bu hafta bensiz idare edin (çok özleyeceksiniz biliyorum) büyük ihtimal hastane de olurum
yok abi çizecekler kestaneyi
ula suku alemsin ya
iyi akşamlar beyler.
Herkese selamlar.
Dombay35 bu gün tükkanıma süpriz bir ziyaret yaptı, sağolsun varolsun günüme neşe kattı. Abi kusuruma bakmayasın bu günlük affına sığınıyorum iyi bir ev sahibi olamadım. Bu ziyaretini saymam en kısa zamanda tekrar bekliyorum. :D
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
iyi akşamlar gençler
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
benim canım cok sıkılıyor. birazdan çıkarım. murat abi sen ne yapıyon? gürsel merhaba
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)