.
hele bizim murat oltayı çevirdi çevirdi bi savurdu, göl yerine arkasına düşürdü. arkada oturan gürkanı darbeyle avlamasına 1 metreden az kalmıştı.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Ankara MT ile çıktığım bu ilk gezi için herkese teşekkür etmek istiyorum. herkes yaşadığım karbüratör sorununda yardımcı oldu olmaya çalıştı. Ayrıca bunu için de teşekkür ederim.
bugün baktım motor gene akıtıyor. söktüm yine motoru şimdi de benzin deposu seviye müşirinden akıtıyor. hadi hayırlısı.
umarım bir sonraki geziye kadar çözülür.
görüşmek üzere.
herkese selamlar. en sonunda internet olayını hallettim.
güzel ve yorucu bir geziydi ve her anından çok mutlu oldum. emeği geçen herkese teşekkürler.
gezinin son bölüm olan go cart yarışı nefes kesti diyemem ama bayağa güzeldi.(8 yaşlarında bi velet 2 kez tur bindirdi bana).
evren fotoğraflar için sağol.
(8 yaşlarında bi velet 2 kez tur bindirdi bana) ehahahahah baba bombaya bak ya
bebe mekanı terkedip gitmeden motora binmeseydin fatih. yoksa bu gazla gokart şampiyonu olur ha.."gawasakiciyi geçtim muğago..."
özgücüm hoşgeldin tekrar. tek vücutuz herhalde yardım edeceğiz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 PM ----------
kendi kasklarınızla yarışsaydınız lam, yağlı kaskları takmam ben olsam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:28 PM ----------
biz sırf halay çekebilmek için yardım ettik sana özgü..bahane arıyoz paso
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 PM ----------
http://www.motosiklet.net/forum/etki...risidir-3.html
özgücüm bütün mangallarımız bu başlıkta toplanıyor. murat bugün resimleri verir sanırım koyarız. sen de neler kaçırdığına bakabilirsin mesela
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:37 PM ----------
hule ramazan geldi, başlık bomboş.
HEEY NERDESİNİZ APAÇİLER!!
başlıkta poşetler uçuşuyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 PM ----------
NERDESİNİİİİİİZ....siniiiiz....siniiiz (kenni kennime bile eylenebiliyorum)
tabiki kendi kasklarımızla yarıştık lakin veletin geçme sesbebi aradaki kilo farkı. tabi iyidi kullanıyodu. muratın fotoğraflarınıda bekliyoruz
yoksa geçemezdi yani
bu arada grenajlı da fena diylmiş ama seninki daha hoş
yasinim bak gezileri aksatma, başka motorlara bakmaya başlıyorum ha
paşam keşke sen de gelseydin de seni de görebilseydik.
benimki en güzel bişey.
fatih hoca merhaba dün dolu dolu geçti hepiniz varolun
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
estağfurullah ne başkanı hepimiz biriz
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Arkadaşlar merhaba, gördüğüm kadarıyla emniyetle güzel bir geziyi daha geride bıraktınız, öncelikle istikrarınızı tebrik ediyorum , ben böyle gezenti ekip görmedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 PM ----------
ilerleyen haftalarda bir pazar BEYPAZARI planlaması yapalım,
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
laf mı sokuyosun abi.. sanki her hafta gezi mi olur oturun oturduğunuz yerde der gibi olmuş
tutmayın beni, gezi planlıycam
erhan abi beypazarı diyor. aslında oradan biraz uzakta bi gölet var güzel biryer. ne dersin evren?
yok canım ne münasebet, çok hoşuma gidiyor ekibin enerjisi, aynı performansla havalar soğuyana kadar devam ederiz umarım, ama yine de ;
ben böyle gezenti ekip görmedim
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
ben de görmedim, bi kendimi bilirim
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)