iyi daha ne olsun evren tuttuğumuz balıkları koymamışsın foruma
iyi daha ne olsun evren tuttuğumuz balıkları koymamışsın foruma
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
abi herkes kendi balığını tuttu koysam kovarlar siteden
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
evet moraliniz bozulmasın diye kovanın kalanını diğer 6 tane dolu kovaya paylaştırdık, sadece bunu çektik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 PM ----------
karagöz değil mi onlar ya
özgü'nün motoru çalıştığında ben de halaya katılmak istedim ama resmen rol çatışması yaşadım, o anı belgelemeliyim diye düşündüm, fotografçı yanım ağır bastı...
bende de var fotolar tabi ama uyuşuk bi insan olduum için yüklemem biraz zaman alabilir..fakat kendi fotolarımı facebooka yükledim, bu arada sincap şahane poz veren bi hayvancağızmış
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
iyi bakalım sağ salim gidip gelmişssiniz
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Şişşt..imzama dokunmayin..:Ekim'e kadar nasıl geçecek o kadar gün biliyormusun
sen.. şimdiden sabırsızım zaten..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 PM ----------
nedenmiş o..Tiger ın cok guzel sesi var 250r da..
kanuni taygır 250 eksozu dedim burakım
burak abi sen al gt 250 yi ben de alıyım beraber krank kıralım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------
geziye gelenler offline sızdı millet yorgunluktan :D
geri dönerken kazana saptıktan sonra düz olarak hiçbir yere sapmadan devam ettik yaklasık 2 km sanırım sol tarafta geniş bi alan görünüyor orası birdahakine hep beraber inşallah ordaki amca da çiğ köfte diye tutturdu anlamadım
arkadaşlar kusura bakmayın elimde olmayan bi sebepten dolayı gelemedim benim arabaya bi müşteri çıktı aradı ve acil bi şekilde gitmem gerekti tekrardan sizlerden özür diliyorum
Beyler süpersiniz...
Murat abi Karagözlere bayıldım yalnız Büyükşehir belediyesinin mutasyona uğrattıp, tatlısuya alıştırdığı yeni bir nesil heralde..
Günaydın bu arada..
güzel gezinti olmuş, katılmak isterim bigün.. ancak scooter pek hoşlanmıyosunuz sanırım gezilerde
serkan ben de millet çakmasın diye üstü kapalı onu kastetmiştim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 AM ----------
taner, kim dedi onu? dövelim hemen
Yine gayet güzel bir gezi yapmışsınız. Nazar değmesin maşallah.
Birlikteliğiniz ve neşeniz daim olsun.
Tnr beni bile aralarına alıyorlarki alemin en tatlı su motorcusu benimdir. Scooter mukutır hikaye. Aslolan ortak bir paydada buluşup güzel zaman geçirmek. İlk buluşmaya katılmanı tavsiye ederim. Arkadaşları tanırsan inan çok seversin.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Arkadaşlar Websense 'den dolayı fotoları göremiyorum. Ama belli ki çok eğlenmişsizniz. Neşeniz daim olsun Daha sonra ki gezilerde görüşmek dileğiyle.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)