arkadaşlar nerdesiniz yaa kimse yok
arkadaşlar nerdesiniz yaa kimse yok
Sınava girecek arkadaşlara şans ve sabır diliyorum...
Nassınız arkadaşlar...
Şimdi anladığım kadarıyla
1-Gıdaları (Yiyecek içecek) kendimiz getiriyoruz.
2-Mangal sabah alınıp gidiliyor.
3-Kuzey grubu acity de buluşacak.
4-Deli deli eyleniliyor.
demi?
Dönüşüm muhteşem olacak...
selam motorcu caminası
optimum grubunun hastasıyım
kaçta buluşuyoruz batı grubu?
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
murat ordan katılıyo gruba hocam
müdürüm 616. sayfanın sonunda
evo & erhan (artçım değişti, motorcu adayı getiriyorum)
sertaç
murat & kuzeni
fatihhoca
serkan
umut
murat abi
balıkçı yasin
şahap
gürkan
yiğit
serdar
emre
hakan
taner
adını unuttuğum varsa hüyooop birader çeksin
güney grubu olarak 930da panoradayız, 10 da buluşup 1015te hareket edecek olan a city ekibine katılacağız. akşam burada olun grup sürüşü ve güvenlikle ilgili hatırlatmalarım olacak. ben biliyorum çekmeyin, "sen ne anlarsın ki" de çekmeyin, anlayan varsa o atsın, adamı da hasta etmeyin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 PM ----------
lem şahane futbol takımları çıkarırız biz ha
erzakınızı alın.
murat abi kömürü nereden alırız?
ızgara kimdeyse getirir
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
kömürü kazandan alırız ancak ızgaranın kimde olduğuna dair hiçbir fikrim yok
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
herkese akşamlar. evdeki internet sorunu yüzünden bağlanamıyordum. yazılanları okudum. öncelikle yeni katılan arkadaşlar: hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. eger yanlış anlamadıysam eryaman grubu(batı) yine optimumda saat 10:00 da bulusuyorlar. lütfen teyit edin(fazla vaktim yok.internet cafedeyim).
fatihhocam evet aynen 10da optimumdayıs
hellrider
sertaç yine bir ekmeği götürürsün sen
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
yarın 10 da optimumda görüşürüz
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
ehliyetim olsaydı kesin gelirdim dicem ama daha rodajdayım bi dahaki buluşmaya ikisi de hallolmuş olur inş.
tnr grup gezilerinde rodajdaki arkadaşlara dikkat ediyoruz, ehliyetsiz de sıkıntı çıkmadı hiç şimdiye kadar ama yine de karar senin tabi...
jr ve grk ilk gezilerde rodajdaydı
ben ve scuderia hem rodajdaydık hem ehliyetsizdik (gerçi ben bala gezisine arabayla gitmiştim)
umut captain kidd ve xharon bu gün girdiler sınava...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:47 PM ----------
bu arada 22 ağustoscular ne yaptınız sınavı?
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)