Ya bi dakka nereye gidiyoz?
Hop... gelebilirim ben...
Eski mt cilerden Yiğit ben baytar...
Daeilm ci hani.
Lastiklerimi şişirmem lazım Azıcıkta fren temizleme spreyi...
Ya bi dakka nereye gidiyoz?
Hop... gelebilirim ben...
Eski mt cilerden Yiğit ben baytar...
Daeilm ci hani.
Lastiklerimi şişirmem lazım Azıcıkta fren temizleme spreyi...
ankara çubuk dan kimse yokmu arkadaşlar ?
işte buna dokunma !!!
hoşgeldiniz yek. ekliyorum listeye.
ıramazan, çubuk'ta oturan kimse yok.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Günaydın arkadaşlar..
Evrencim geçen yazılanları okuyodum da; nasıl gelecektin Abant'a demişsin..Eğer gitmeye karar verseydik erken çıkalım diyektim jr.'ım. Bi de muhtemelen aklım orda başıma gelecekti.
Bu arada kayınpederler geliyorlarmış haftasonu..Benim katılmam muhtemelen hayal olur arkadaşlar bu kez..
günaydın serkan evet abant çok iyi olurdu ama daha sonrası var sonbahar da çok güzel oluyo oralar o zaman gideriz işallah
Tamamdır. Havalar iyice soğumadan yapalım inşallah.
günaydın herkese yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldin diorummm
serkanım sırf senin için abanta gelicem söz. kayınpederini artçı yap bi otobana çık ehehehehe)
hellrider
Hehehe...Aslında o da eski motorculardan..Eskinden şu rus motorlarından varmış onda, planet, hiç duydun mu ? Motorla, kamyon arası bişey..
günaydın ankara...
facebookta herkesin bi giden günlerim oldu klibi var çok ilginç...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
http://www.facebook.com/home.php?ref...8313317&ref=nf
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:38 AM ----------
biz de motorları yıkarken yapalım ankara mt giden günlerim oldu klibi... )
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
Hee...Üye değilim ondan demiştim link at diye..yutub dan falan zannettim ..Neyse, görenler görmeyenlere anlatır
Çubuk lu değilim ama işyeri Çubuk sayılır yolun düşerse beklerim. Borusan Oto motorcu de herkez bilir
Bu arada Erhan abi dün akşam bizimleydi kendisine buradan da teşekkürlerimi sunuyorum. Komutanım ayağınıza sağlık
jr. Hafta sonu size katılmak isterdim ama malesef hem Ramazan hemde nöbetim var katılamıyorum başka zaman inşallah. Bizim arkadaşlardan katılım olacak bildiğim kadarıyla.
Size keyifli geziler
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
selam apaçiler!
serkan yoksa biz de yokuz başlığı açtım
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
anket nerde evren o zaman
hoşgeldin ders ne dersi acaba
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)