evo & emre
erhan abi
sertaç
murat & kuzeni
fatihhoca
serkan
umut
murat abi
yasin (balıkcı-66) artçı var mı yasin?
evo & emre
erhan abi
sertaç
murat & kuzeni
fatihhoca
serkan
umut
murat abi
yasin (balıkcı-66) artçı var mı yasin?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
kimsecikler yok
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
aha ben de damladım...aleykümselam
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
Naber loooww denge özürlü arkadaşım benim. Yerim ben senin o tatlı benzetmelerini. Şekerlik gibi adamsın beaaaa.
Yok gece vardiyası falan değil benim normal mesai saatim böyle. Sen bilmiyon mu?
Hoşgördük Abi. Çok şükür bir yaramazlık yok. Tüm gün tükkanda oturup müşteri beklerken film ve dizi indirip izlemeye devam. İzleyecek şey kalmadı ona yanıyorum.
Korna sesi ile olmaz abi bir gün mutlaka çay kahve içmeye beklerim.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
oooo millet döküldü.
bende teybe oynak bişeyler koyayım barime.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
kuvvet müdür bambaşkaymış bu
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
ben bunu transpozesiz bu kadar hızlı çalamıom hacı...abla çok seri, parmaklar sesten hızlı hareket ediyor maşallah
buram buram akdeniz kokuyo.
kırmızı-elbise-fıstık diye aradık yuğtubda, asturias denk geldi
buda orhan gencebayın kırmızılı apladan esinlenip yaptığı parça;
iyi geceler dilerim beyler. Benim mesai biter. :D
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
arkadaşlar, çamkoru gezisindeki buluşma yerlerinde kanımca bir aksaklık olmadı. yeniden aynı yerlerde toplanalım. buluşma noktaları:
1- güney grubu: panora avm 9:30-9:45
2- kuzey grubu: a-city outlet 10:00-10:15
3- batı grubu: optimum avm 10:00-10:15
ve bu 3 grubun toplandığı (kırmızıyla siyah hattın kesiştiği) yerde sağda uygun bir yerde: 10:30-10:45 arası toplanabiliriz.
kızılcaya girilmeyeceğinden, erzakları bir gün önceden almak ya da sabah açık market bulunursa almak en mantıklısı olacak.
ekleyin beni de geliyorum
iş yerimde internet yassak.. o yüznde ancaa girebiliyorum :D:D
hoşgeldiniz xharon. formu doldurunuz lütfen :
isim:
semt:
Xharon şahap arkadaşlar
hellrider
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)