murat abi hoşgeldin..geliyorsun di mi pazara
murat abi hoşgeldin..geliyorsun di mi pazara
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
ağbiler...sucuk işi yedikten sonra kapalı kaskta sıkıntı yaratıyor afedersiniz geğirince falan ben de alternatifler üzerine günlerdir düşünüyorum...
bu arada geçen çamlıdere gezisinden dönerken kazan'da çay içtiğimiz arkadaşlar hatırlayacaklardır ordaki adamın bize çiğ köfte sözü vardı, erhan abi telefonunu almıştı adamın, o işi de bi netleştirebilirsek şahane olur, renkli olur beleşten çiğ köfte ziyafeti...
bir de dönüşte geçen pazar yapamadığımız karting işini hipodromun orda pekala yapabiliriz...
6.5 hp 10 dk 10
9 hp 10 dk 20 lira gibi bi tarifeleri var ve pistleri ankaradaki en büyük pist zannedersem...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
abicim, yol boyunca o anı tekrar tekrar yaşıyosun fena mı
iyi fikir karting. halimiz olursa yapalım..koyduk plana gitti.
bu arada duvpuduv dostumuz vardı hiç görünmüyor nerelerde o yahu? söylenmesi çok güzel bi nicki vardı...duvpuduv duvpuduv...eheheh
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
Herkese selamlar saygılar.Bende motosiklete ufaktan başlangıç yapıcam.Ankaradan katılıyorum :D Uzun bir süre araştırmam sonunda kanuni hussar 125 siparişi verdim 2 gün içinde gelicek.İnşallah problemsiz bir şekilde scooterıma kavuşurum.Herkese kazasız belasız sürüşler
hoşgeldin mvrat...sanırım aramıza bi murat daha katıldı
motorun hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan
hoşgeldin mvrat yeni motorun hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan ....
evet günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
bu arada evrencim beni unutmuşsun yaz benide
evo & emre
erhan abi
sertaç
murat&(kuzenin geliyo mu)
fatihhoca
serkan
umut
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 AM ----------
mvrat hoşgeldiniz,
hussarın şekline bayılıyorum. hayırlı olsun, keyifli sürüşler.
abicim hepimizin ortak noktası, sukuyu sevmemek bunu arıyoruz.
evo & emre
erhan abi
sertaç
murat&(kuzenin geliyo mu)
fatihhoca
serkan
umut
gürkan
evrencim çok güzel oturmuş başlık ana sayfaya bu hafta daha çok foto koymak lazım
buradayım souvarine : ) yazdıklarınızı okuyorum. şu an eskişehirdeyim iş için. 2 hafta oldu. herhalde bu hafta sonu ankarada olurum inşallah sanırım galiba umarım : ) ama geziye katılamamam çünkü çok yorgunum. size iyi eğlenceler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 PM ----------
bu arada fotodaki eski motorum satılıktır. ilgilenenlere duyurulur.
temiz kullanılmış, sigara içilmemiş falan işte : )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:01 PM ----------
yok daş daşımıyom ama bütün gün ayakta çalışıyorum maalesef. sabah 9dan gece 10a kadar. : (
kaç para, yeriniz nerede abi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:50 PM ----------
birisi aynısından çayyolunda satıyodu o musunuz siz?
selam celal abi ne alemdesin? mesajı görürsen el salla abi, akşam bekliyoz
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ben çayyolundaki değilim : )
fiyatı 990 YTL. 2005 model.
etlik.
millet niye ses çıkmıo kimseden nerdesiniz yahuu
hellrider
burdayız hacı
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)