evet hocam tam olarak orası, gölün kenarına ineceğiz bu sefer...ne çamlıdere kadar uzak ne de alacaatlı kadar yakın, ideal uzunlukta bi rota ve bildiğimiz grup sürüşü için güvenli bir yol. su var tesis var eğlenceli olur kanaatindeyim...
evet hocam tam olarak orası, gölün kenarına ineceğiz bu sefer...ne çamlıdere kadar uzak ne de alacaatlı kadar yakın, ideal uzunlukta bi rota ve bildiğimiz grup sürüşü için güvenli bir yol. su var tesis var eğlenceli olur kanaatindeyim...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
abi pazar günü mal mal oturduk gene de eğlenceliydi..sonra suku gelince tadımız kaçtı..ben seviyom sizi ya
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
sen ne yaptın motoru. gerekli parçalarını değiştirdin mi?
vecihinin yan yatması bile karizma..bakıyoz hiçbirşey yok abi ..adamlar yapmış
abi bişey olmamış ki, gündüz baktım mufflerın bağlantı yerindeki kromaj çizilmiş sadece, o da nazar boncuğu gibi duruyor orda...artık bakan nazar değdiremez, anam burası ne çikinmiş der
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
bi masraf çıkmadığına sevindim.
patronu da getir abi. tanışalım ya. sen de rahat et
başka eşi dostu bayan arkadaşı motosiklet tutkunu olan varsa getirsin hem sıkılmasınlar, hem renk gelsin.
madem çok ısrar ettiniz ben de geliyim
gene sucuk olcaksa gelmem ben
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
ben sucuk yerim abi istediğinizi atın mangala. ama sucuklar erken piştiğinden daha çabuk yersiniz.
sertaçım ekmeği iyi ayarla da bitir bu sefer..son lokmanı yerken saybırşatla salise salise çekeceğiz..
abi sucuk performansım düşük anlaşılan) yeni bişi bulmam lazım eheheh
hellrider
inegöl mü alsak lam..cozur cozur indiririz midelere
bak bu iyi fikir eheheh hem yolda kısa sayılır bozulmaz oraya gidene kadar
hellrider
evden 9da cıksak, 10da toplanıp hareket etsek 11e doğru anca pişmeye başlar. soğuk tutmak lazım abi köfteyi.
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)