ya arkadaşlar ne kadar meraklısınız
açmayın mevzuları.
heeepiiimiiiiiiiiiiizzzz kardeeeeeşiiiiiiiiiiiiiiizzz bu öfffkeeeeeeeee....
bakın iş çıkışçı arkadaşlar biraz dil dökünce iyi niyetlerini gösterdiler. biz onları onlar bizi davet ettik. isteyen gider isteyen gelir. bu mevzuyu uzatan bir daha uzatamasın
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
DUYURU
çete savaşlarıyla ilgili yazmıycam , işim olmaz, uğraşmam, heyecana mahal yok
balgat - bahçelievler - emek bölgesinde şık, hijyenik, alet edevat teknik donanımı güçlü, geç saatlere kadar açık, mümkünse hoparlörlerinden hip hop nameleri yükselen spor salonu aranmaktadır. böyle mekan görenlerin, bulunduğu yeri bilenlerin bana haber vermesi rica olunur.
yayınımıza hafif batı müziği ile devam ediyoruz
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
(fena beddua etmişiz lam )
ahıahıahıahıa yok lan bülenti demiyom..uzatamamakla ilgili olanı diyorum..hemen etkisi görüküyo
umpahahaha abi ben yazmadım..hep bu sukunun işi bunlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 PM ----------
pazar burada mısın?
Septimusss, Iğdır da ne yapıyorsun, iç anadolu dar geldi galiba
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
İyi akşamlar arkadaşlar. Bir gün beraber bişeyler yapalım isterseniz. Biz yine bu akşam Etlik 'teyiz gelmek isteyen olursa bekleriz. Bir gün bizde size misafir oluruz.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
kardeş keşke ben gelebilsem. motorum bir yanda ben bir yandayım. siz de şehrin öteki ucunda eminim eşlik etmek isteyenler çıkacaktır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 PM ----------
yaa ekip..saat 7de ilanı veriyoruz dedim ama hala sayfayla uğraşıyorum. Dün gece 2,30da yatıp bu sabah işe geç bile kaldım ama hala biltmedi. bir yarım saate mangal başlığımız siteyi suya götürüp susuz getirecek (lam kim bulmuş bu lafı ne demekse)
Tabi baya mesafe var zaten illa bu akşam olacak diye birşey yok bi ara buluşuruz.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
tamamdır..hadi açalım şunu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:57 PM ----------
tamamız dostlar hayırlı olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 PM ----------
Pazar günü Kurtboğazı'na gidiyoruz arkadaşlar. detayları yavaş yavaş şekillendirelim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 PM ----------
umarım beğenirsiniz. asıl önemli konuşmalarımızı lütfen buradan yapalım. orayı ilan bölümü olarak kullanacağız.
ben varım valla
hellrider
Şimdi listemizi şekillendirelim..evet kimler var?
evo & emre
erhan abi
sertaç
murat
iyi akşamlar herkese. kurboğazı neresi? aslında çok da önemli değil. sizinle beraber olduktan sonra nereye gittim pek önemli değil. bu pazar işim çıkmazsa ki şuan çıkacak bişey yok gibi. ben de geliyorum. özledim sizleri
kızılcahamama giderken, ankaradan ayrıldıktan 65 km sonra önünden geçtik..sağda baraj gölü.
evo & emre
erhan abi
sertaç
murat
fatihhoca
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:37 PM ----------
bakın..atalarımız gitmiş 2006da
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ji-gezisi.html
hepinize selamlar arkadaşlar...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
aleyküm selam. hoşgeldin
tamam evren hatırladım. hatta sen dönüşte yoktun biz orada mola vermiştik.
Şu an bu konu içerisinde 57 kullanıcı var. (0 üye ve 57 misafir)