bi arkadaş da superlight ını satıyor 1.500'e ama o olmaz sana...alsana bi aquila sen de 4-5'e çok temiz makinalar var
bi arkadaş da superlight ını satıyor 1.500'e ama o olmaz sana...alsana bi aquila sen de 4-5'e çok temiz makinalar var
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
hule komisyon mu alıyon muratım mis gibi motoru pegi dağıttı diye satacak mı adam
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
müdür değiştircek adam motoru la..yoksa jinlunun ailecek hastasıyız tabi
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
cantayı değiştircek param yok diyo..motoru nerden değiştirsin. ayrıca ailecek hastasıyız sesinin aynalarının
murat,
sana keçe verdim ya abi onu kullanma..uzun vadede boyayı matlaştırıyo bugün uyandım daha yumuşak bir malzeme bulacağım. cilaladım boyayı duzeldi allahtan..bizim malzeme sıkoçbıraytın arkası gibi abi aman diyeyim
buldum abi sertaç saolsun sukuya kalsak işimiz bitti ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 PM ----------
sertaç sana safkan bi yarış atı alalım abi sen motoru sat bence atı bakıma falan da sokmaya gerek yok yanlız grubun arkasından gelirsin önden gidersen her an mayın bırakabilir arkadakilere
dostum başka grup falan yok . Biz iş çıkışı buluşması yapıyoruz ve kapımızda herkeze açık. Gel buyur bak ortama . başka yer dediğin telefonsa evet, ortamımızda abi-kardeş ilişkisi wardır öyle sadece forumdan yazmakla bırakmayız biz. Buluşma yerine gideriz, gelmeyen yada gelmek isteyipde yeri bilmeyen herkezi teker teker ararız , haber alırız , eğer gelicem derse 2 saat olsada bekleriz, yeri bilmiyosada gider alırız...Daldan düşen falan yok merak etme sen :D
murat müdürüm çoğunda sırt koruması yok bunda varmış(onaylı) bundan bahsediyodum bugün nerde bulabilirim ki acep ulusanda yoktu
Prohel 6464 Leopart Mont
Duratex 600 D Cordura Kumaş
CE onaylı omuz, dirsek ve sırt korumalar (çıkarılabilir)
3M scotchlite reflektörler
Bel, kol ve bilek ayarları
Fermuarlı dış cepler
Hava alabilir
Waterproof sabit iç membran
Rahat kumaş yapısı
günaydın müdürler nasılsınız bakalım , sertaçım geçmiş olsun sanada ya hayırdır böyle ?
akila seninkimi muratım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:41 AM ----------
saol umutum valla enterasane bi durumm. bişi olmadı neyseki. kasis geçerkern sol ayağımı koyduum yer kendini bıraktı bi anda emekli olmak istedi)
hellrider
aman aman bişey olmaması çok güzel sevindim
slm herkese
aleyküm selam
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Bir selam da benden millet....
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
sanada aleyküm selam gülbeşeker
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
gezinizden hiç foto varmı arkadaşlar naptınız bakalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 AM ----------
sertaçım sınav yerleri belli olmuş ben balgat ta gircem sınava seninki neresi öğren bakalım
selam apaçi
hellrider
sertaç sınav yerin neresi baktın mı
Şu an bu konu içerisinde 162 kullanıcı var. (0 üye ve 162 misafir)