geçmiş olsun murat üzüldüm.
geçmiş olsun murat üzüldüm.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Geçmis olsun..Bununla kurtarman da sevindirici yanı..
Murat geçmiş olsun.
Abi o saatte gözlerim uykusuzluktan kıpkırmızı olmuştu,
eğitmen içeride yorgun argın motor kullanmayın , mümkünse gece sürüşlerinden kaçının vs. gibi laflar söyledikten sonra inan aklımda bu uykusuzlukla nasıl eve geleceğimi düşündüm.
İnşallah motosikletle katılan yaklaşık 30-40 kişiden başka kaza yapan olmamıştır.
Yorgunluk , uykusuzluk ve motosiklet kullanmak.
Bu üçü bir arada olunca kaza geliyorum diyor
Bende eğitimin sonunu getiremedim. Keşke daha erken başlasaydı.
Son kısımda neler anlatıldı ? Bilen varmı?
Aradan sonra "vites" konusu anlatılacaktı ama başka ne kaçırdık acaba?
Sonunu bekleseydim eğer eve dönerken bende bi yere gümlerdim heralde
Ben birini biliyorum sanırım KUVVETMİRA
yarınki seminerin devamı olacak mı bugün nerde olacak bilen var mı müdürler
aya anlattığına göre adam suçlu görünüyor.. yetkili servise git değiştir ne gerekiyorsa.. bu durumda zaten senin cebinden para çıkmaz..
murat sana da geçmiş olsun ufak şeylerle atlatmak güzel, yorgunken gerçekten sorun çıkması çok daha kolay oluyor :(
gurcell, sana da teşekkürler dostum, geçen geldim o tarafa, enişteme uğradım, tarif ettiğin sokağa da şöyle bir girip baktım ama sanırım yanlış sokağa girmişim dükkanı bulamadım. gerçi zaten çok fazla vaktim yoktu, bulsam da şöyle kapıdan bir selam verip geçecektim, ama gelirim yine inşallah...
Bugünkü kısımda "katılımcılar" kabul edilecek.
Katılım ücreti ne kadar tam bilmiyorum.
Ama bugün ücretli kısım başlıyor onu biliyorum
Dün akşamki organizasyon , hem tanıtım olarak , hem de ücretsiz olması açısından çok güzel bir eğitim oldu. Keşke sık sık böyle seminerler olsa
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
benim açımdan bakınca adam suçlu ama onun açısından bakınca da ben suçluyum. aslında evet, bende de kabahat var, otomobilin sığmayacağı ama motorun rahat geçeceği bir aralık diye güvenip, araca çok yaklaştım, takip mesafesini ihlal ettim. ama sonuçta bu sayede Allah'a şükür ki, bunu da sonucu çok acı olmayan bir şekilde tecrübe ettik. onun için buna şükredip geçiyorum. tutanakları tuttuk ama sonuçta muhtelemen suçun büyük oranı arkadan gelen ben olduğum için bana verilir. onun için çok da peşine düşmeyi düşünmüyorum. sağlık olsun deyip geçeceğiz. zaten topu topu hasarım, çizikleri saymazsan 2 sinyal ve bir aynadan ibaret. bunlar için de çok peşine koşmaya değmez bence. vites pedalını hallettim çünkü.
Dün akşam seminerin kalan kısmında ne anlattılar?
Ve saat kaçta bitti ?
Bizden kimse son kısıma kalmadı yahu
gürkan nerdesin abicim ya sesin sedan çıkmıyor?
"otobandan bağırta bağırta, biz gideriz go-karta " buluşmamız yarın sabah 10da panora avm kapı önündeki gölgelik mekanda toplanılarak yapılacak.
"ben de varım"lar:
serkan
sertaç bi de artcısı
yasin
murat (pinçir ne ya) abi
caner abi
murat & kuzeni
evo & emre
arkadaşlar ben katılamıyorum malesef son anda oluşan bi programa göre kırıkkaleye gitmem gerekiyor arkadaşla benim yerime de eğlenin...
hule tatlı yerine o paraya 166da kahvaltı mı yapsak ne (içten anlaşmazlıklı 36 ayrı kişilikli organizatör )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:47 PM ----------
3-5 kişinin adları :
serkan
sertaç bi de artcısı
murat (pinçir ne ya) abi
caner abi
murat & kuzeni
evo & emre (abisi)
vitesle ilgili bişeyler falan anlattı benzer şeyler biraz daha anlatsa hakkaten adamın dedii gibi motoru bırakıp otobüsle gelecektim korkudan
bi ara dalar gibi oldum yorgunluktan 11.30 falandı bittiğinde heralde geldik uyan dediler uyandım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:52 PM ----------
çakal kuryeci olsun benim rumuz motorda cbf
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 PM ----------
az kafa dinledim be abi mayami sahillerinde
uzayda hayat var, bizim başlıkta yok canlanın millet tatile mi gittiniz cumartesi gecesi gezmesine mi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 PM ----------
çubuk karagöl yolunu bilen var mı? gugıl mepsten bulamıyorum ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 PM ----------
aha buldum..yarın bir keşif mi yapsak ya?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 PM ----------
oha kayboluruz var ya yollar spagetti gibi merak edenler gugıl mepsten "çubuk karagöl" yazsın. bulabilir miyiz yorum yapsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:40 PM ----------
(kendi kendime kavga ediyorum yine )
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)