kuzenle biraz dolandık, 5buçuk gibi eve döndük motordan indim, bayılmış gibi uyudum yahu...nası oldu neden oldu anlamadım
kuzenle biraz dolandık, 5buçuk gibi eve döndük motordan indim, bayılmış gibi uyudum yahu...nası oldu neden oldu anlamadım
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
biz de eski metalcilerdeniz neticede babasultan...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
tüh beee, 3 mesajla mı kaçırdık şimdi 600'ü...
metal hayat galiba
katılımcılar:
serkan
sertaç
yasin
murat (pinçir ne ya) abi
caner abi
murat & kuzeni
evo & artçısı
haydeee yok mu gelen..sizin gibi gençleri go-kart pistinde görmek isteriz
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Evet Evren o geçen gelen abiler geliyor. go-kartta iddialıyımdır, ilgililere duyuruluuur.
ben hiç çakmam abi binmedim henüz. motorla katılsam?
Hmm çok basit ve zevkli Evrencim. Seversin bence.
artçım belli oldu. abimi getiriyorum. ekonomik nedenlerden bekletiyor motor sevdasını.
murat abiden ses yok. pistlerin adamı değil misin abi yoksa
ceyar başkan emesen açsanaaaa...açsanaaaaa...açsanaaaa aa-a...
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
gelsin...omen de gelsin...
ceyar yaz pazar günkü listeye omen beyi de...omen isim yaş meslek alabilir miiz...
yıh yıh yıh yıh
ben de motor aldım en sonunda umarım en iyi şekilde öğrenirim kazasız belasız binerim
hayırlı olsun emre güle güle kullan...tekerin düz bassın...
ayrıca ankara sayfasında kurayzırcıların çoğalması en güzel bişi bence
arkadaşlar merhaba...
pazar günü için tam toplanma saati bellimi acaba.??
9 dan erken 10 dan geç olmaz herhalde emrah...muhtemelen 9 buçuk 10 gibi
saat 10 panora yapalım. biryere yetişeceğimiz yok
pazar uykusundan da mahrum olmayalım tabi..
ilk kez katılım için zamanım oldu inşallah bir aksilik çıkmazve gelebilirim..:S!
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)