biz burdayız da motorlar yok hepsi gidiyo yavaş yavaş
Arkadaşlar her ne kadar gezilere gelemesem de sizler için gayet hoş bir yer buldum zannımca.
http://maps.google.com/ e güvenç göleti yazarak tam yerini görebilirsiniz. Ulaşım anayol üzerindel olmadığı için sanırım trafik sorunu olmaz. Netten öğrendiğim kadarıyla balık tutma imkanı da varmış. Umarım hoşunuza gider.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
çok uzak da durmuyor ama yolu nasıl acaba? denemek lazım...
yarın gidelim hemen sonra uzuun bi ara verelim gezilere çok yorulduk dinlenelim
herkese iyi akşamlar. yasin okuduğuma göre satıyormuşsun motorunu. hayırlısı olsun. aslında çok güzel motordu ama ihtiyacın varsa tabiki senin bileceğin bir iş.
bu arada bugün benzin aldım. 12.65lt aldı ve km si 310 idi. yani yaklaşık 100km de 4 lt benzin yakmış. bu nasıl bir alet anlamadım. hani az yakan çok kaçan tanımı vardır ya; onu bizim motor için söylemişler heralde.
son olarakta bu hafta nereye gidiyoruz? evren organizeyşın nerelere götürecek bizi?
sabah 6da kayseriye gidiyorum. şu anda da felaket uykum var abi. ben yatayım gelince yaparız birşeyler. yarın akşam ya da öbür akşam yazarım.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
tmm ozmn benide caner abi alacakmış ztn.. (pazar günkü gezide chopper kawasaki kullanan abi) böylece bizim ulaşım halloldu geziler için
ama öyle boş durmak yok bolca resim çekilcek
hellrider
Serkan...senin cep telefonun ile çektiğimiz resimleri gönderirsen sevinirim....biz invisible men olmuşuz ...en azından o günle ilgili bir anı kalsın...davetin ve ilgin için teşekkür ederim.
Ooooo bak kim gelmiş. Pinçir GS 500'lü arkadaş, Murattır arkadaşlar. Benimle birlikte geziye katılmıştı.
Hmmm tamam yolluyorum şimdi Murat.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:34 AM ----------
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bi dahakine daha güzel fotolar çekeriz. Adam gibi bi makinayla. Rica ederim bu arada Murat, geldiğin için ben teşekkür ederim.
Teşşekür ederim... valla bir dahaki gezide resim olmazsa arıza yaparım duyurula
Aman abi dur daha 2. gezide arıza çıkmasın. Caner abiyi de üye yapalım biz buraya en iyisi. Baksana Yasin'le anlaşmışlar bile. Yasin artçısı oluyomuş
merhaba , ustalarım yav bu motor aşkı benimde yavaş yavaş bütün bedenimi ele geçirmeye başladı. yolda bir motorcu görsem işimi gücümü bırakıp gözden kaybolana kadar izliyorum .cevremde tanıdığım tek motorcu abimle konuştum. önce bir ehliyet işini hallet . motor işi kolay buluruz dedi. ankarada kızılayda bir sürücü kursuyla görüştüm. B den A2 farkı 150 Tl 70 lirada emnniyet te ödersin dediler. yalnız direksiyon dersi yokmuş. sınavdan önce arkadaşlar gösteriyor dedi ama hiç inanadırıcı söylemedi sekreter kız. ankarada 22 ekime ehliyet almayı düşünen varmı.beraber arkadaş oluruz birde benim bisikletten daha gelişmiş bir makinaya binmişliğim yok. ücreti karşılığında bana biraz motor gösterebilecek bir arkadaş çıkarmı aranızdan. şimdilik almayı düşündüğüm modellerde racer 200 s yada ybr 125 , acemi adamız uçmaya gerek yok .. değerli fikirlenizi bekliyorum. saygılarımla ..
ybr 125 ideal hızlı gitme yavaş yavaş kullan ve boş yollarda pratik yap motorunu tanı kask,mont,korumalarını al
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Teşekkür ederim murat abi, telefonda konuştumda , gelde görüşelim dedi. fiyat vermedi ama Murat gönderdiyse parayı hallederiz dedi. bir selamının bile ikramı büyük göründü. sizinde takıldığınız buluştuğunuz yerler varmı abi bir gelsem de baksam motorlarınıza sohbetlerinize katılsam. gerci bu forumdan çok faydalı şeyler gördüm ama. canlısı bir başka olur civatadan somuna ne öğrensem kardır. Kalın sağlıcakla takipcinizim...
sen nerde oturuyorsun yaş kaç ne iş yapıyorsun
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)