evet her zaman başkanımız hazır zaten kzılbere ,,, yasin kardeşim sat az yakan çok kaçan al bitane ufak motor tam öğrenci adam işi
evet her zaman başkanımız hazır zaten kzılbere ,,, yasin kardeşim sat az yakan çok kaçan al bitane ufak motor tam öğrenci adam işi
bu az yakıyodu aslında ama parça vs. korkutuyordu beni...
sertaç satmak yoktu aklımda ama o yüzden ne yaparım tam bilmiyorum, illaki motor alırım ama 1-2 ay motorsuz da takılabilirim paraya biraz ihtiyacım vardı zaten
..,.,.,.,.,.,.,.,.,
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
yasin test sürüşü istersen veririm canavarı sana. maksat doğru seçim yap
murat abi tam politika dalışı yaptın ha. halkı da kekledin iki dakkada. bak bu vaatler yatarsa bir sonraki seçimlerde erhan abi götürür
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
evren abi geçen bi konu vardı sınırsız krediniz olsa hangi motoru alırdınız gibi... baktım suku 3 tane motor yazmış, hepsi de honda ama yamahacıyım diye geçiniyor nasıl olacak bu iş
ya bırak abi aklın yolu bir. honda halkın motoru. her kesim için motoru var. otomobilde de motosiklette de ucakta da robotta da honda markası benim için fanatikliktir. sukuya honda satışı yasak. konuştum ben hondayla. ferrari, sınırlı sayıda özel üretimleri için otomobil geçmişinizi inceleyip uygunsa satıyor. aynı şeyi sukuya yapacaklar. motor geçmişi önemli
.,.,.,.,..,.,.,.,..
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
(hondadan da kaptık beleş servis hizmetini bu reklamla)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 PM ----------
boşverin abi başkan maşkan gerek yok bunlara. kim nereyi isterse önersin. kim hangisine isterse gitsin. abilerimize saygımızı zaten gösteriyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:18 PM ----------
"yasin motorunu satmasın" adlı imza kampanyası başlatıyorum
tamam doğru kim nereye giderse gitsin kim nereyi önerirse önersin
kampanyaya karşıyım zaten bi kötü oldum iş ciddiye binince ama düşündüm de böylesi daha iyi olacak gibi...
"yasin ne düşünürse düşünsün, sallamadan devam ediyoruz" kampanyası için imza topluyoruz.
Parfümü beğenmene sevindim Ceyarrr. Güzel günlerde kullanasın (yada parfümün gününe güzellik katacak kişilerle tanışamanı sağlasın )
Tükkanı açarken bulduğum tüm firmalarla görüştüm en sonunda bu firmayı beğendim. Senin de beğenmiş olman beni mutlu etti. (para olayını kafana takma sen, halllederiiiiizzzzzzzz...)
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
bakın gördünüz mü ben dedim
yasin motorunu satarsa ben gezi mezi düzenlemiyorum arkadaş.
O zaman Ankara MT bitmiştir arkadaşlar...Satılık CBR 600f var. Kelepir..az basılmış...
burak yok, yasin yok, ç.m. fatih yok nasıl iştir abi bu
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)