arkadaşlar günaydın herkese
arkadaşlar günaydın herkese
yoklugumde ne sucuklar yennmiiss ne aktiviteler yapıllmıs.. vay anasına yav:=) halaa motorsuz bir eleman olarak uzulerek ve kıskanclıkla izliyorum...:=)
galiba bende senin gibi uzaktan izliycem gezileri artık... ani bi kararla motorumu serkan abinin bi arkadaşına satıyorum
YASİN!! yapma gözünü seveyim. ben o motoru görmek için gezi organize ediyorum. satılır mı abi o motor? küserim lam
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
hayırdır yani yaa bu ne iş böyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:21 AM ----------
evren ne olmuş buna yaa
niye satıosun be yasin motoru satılırmı yaaa
hellrider
bari CIBIF kardeşliğine katıl
satma abi gitsin başka motor bulsun ya valla kalbimin yarısını satıyosun mercedes lam o
herkesin hasta olduğu bi motor gerçekten belki başka motor için satıyodur CBR 600RR alır
lam serkan? tek güzel motor seninki kalsın diye yapıyon de mi? kurcalamasana lam adamın aklını
motor yabancıya gitmiyor yaa yine gezilere katılır
bi süre motorsuz olabilirim, öğrencilik zor
al bi cıbıf 2500 kağıda. benzinden tasarrufunla 2 seneye kanuni markasını satın al
bakalım bişe yapıcaz artık ama gözüm de hala 500-600 cc lerde
reklamlar:
gürsel abide bir parfum var, başka yere para verenin aklına şaşarım. ben hepsini denedim, böyle kalıcısını görmedim. sabah sıkıyorum mesela, akşam eve dönerken yoldaki kokuyu takip edip benim evi bulup kapıyı çalan kızlar var!! benimkisinin eli sopalı resmini gösterince kaçıyorlar, huzura eriyorum.
gürsel abi parfumeri..
ilgiden sıkılacaksınız
(reklamı sürdürürsem belki parasını almaz )
(hatta sponsor olur, parfumler beleşe gelir )
Slm miilet neler oluyor bakiim burda..Yasin satıyormusun lem motoru..?sat sat,sana daha az yakan bi makine bakalim biz.ogrenci adama cok masraflı motor gelmez..
............................
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
yaşasın yeni başkaaann..
seni destekliyorum abi
burak, senden önce gidecek motor yaw hiç hesapta yokken
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım
yasin yenilemek içinmi satıyorsun motoru?
selam umut sanada
başkanımız belli o zaman oylamaya gerek yok
hellrider
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)