bu kadarmı murat ??
bu kadarmı murat ??
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
ben daha ziyade yemek bazlı bir kompozisyonunu sundum gezinin...fotograf çeken diğer arkadaşlar da diğer yönlerden yakaladıkları enstantaneleri koyarlarsa en güzel bişi olur...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
az daha geç kalsam ne yiyecektim kimbilir nasıl girişmişim ekmeğe yaa
abim tabi ki bu kadar değil, bu sefer söz; yarın eve gider gitmez üç gezinin bütün fotolarını özel mesajlarla atıcam sahiplerine. olmadı en geç çarşamba
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
duvpuduv
emre
senin aynalardan yibada satılıyor daha geniş ayna alırsan iyi olur bende değiştirdim çifti sanırsam 13 lira yada 15 lira haberin olsun iki türlüsü var hem geniş hemde dar olanı haberin olsun dikkatimi çekti arkayı görmekte zorlanıyorsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 PM ----------
eline koluna sağlık güzel insan
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Arkadaşlar foto çekimi çoktu. Cidden bu kadar mı?
Yeni başlık açarsınız sanıyordum gezi için. Hatta şahsi görüşüm Ankara MT için yeni başlık açmak fena olmaz...
Bu geziylede güzel bir başlangıç olurdu hani...
tatarx bi çok foto çekildi ama bu benim koyduklarım öyle kendi aramızda gülelim diye, gezi fotografları,yol fotoları vs çeken arkadaşlar bir gezi başlığı açarlar herhalde, artçı olmadığı için ben hiç yolfotosu çekemedim
ya bendede bi iki foto var ama nasıl konuluo bi kısa özet geçerseniz icabına bakimm
hellrider
ellerine sağlık. yine çok güzel bir iş çıkarmışsın
resimler ve anlatım süper...Murat'ım ellerine saglık..
abi bari ekmeği koynuma sokarkenki resmi koymasaydın:p
ehehe süper ama yaa teşekkürler eline sağlık
hellrider
eyvallah hocam
sertaç, fileden.com dan bir hesap al,fotoları oraya yükle, ordaki linki, bu mesaj yazdığımız kutucuğun üzerindeki grafik ekle butonuna bastıktan sonra çıkan boşluğa kopyala...
sertaç bir ekmeği koynuna sokuyorsun ama çeyrek ekmek yiyorsun nasıl tezat bu canım kardeşim
valla yaaa çok kötü yakalanmışım ama bişi diyimmi umut şahit sığsa iç cebime koycaktım yer kalmadıı için
hellrider
sertaç hesap almayla uğraşma direk imageshack.us adresinden de yükleyebilirsin
optimumdaykene
hellrider
neydeykene resim yok hoppalaaaaaa
sucukları lüp lüp götürmesini biliyon ama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 PM ----------
http://www.tinypic.com/
burdan yükle
IMG Code for Forums & Message Boards yazan yerdekini kopyala buraya yapıştır hadi bakıyım bekliyorum valla yapamazsan birdaha çeyrek ekmeği bile göremezsin
ilk denemem resim konusunda ne kadar acımasızsın murat abi
hellrider
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)