Bende herkese çok teşekkür ediyorum. Tanışmak güzeldi. Fatih çayda güzeldi. Kesmedi evde devam ediyorum.
Bende herkese çok teşekkür ediyorum. Tanışmak güzeldi. Fatih çayda güzeldi. Kesmedi evde devam ediyorum.
Gelen ve bu gezide emeği geçen herkese tşk.ediyorum..Güzel ve çok keyifli bir gezi oldu..yorgunluğum yok ama sırtımın ağrıdığını hissediyorum..Yeni katılan arkadaşlarımız adına da umarım kefifli olmuştur.tekrar herkese teşekkürler
yaaaaa..... kaç basıyo abi bu
Bu gezide emeği olan herkese teşekkürler yeni arkadaşlarla tanışmak gerçekten mutluluk vericiydi
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
güzel gezi olmuştur eminim. sabah 10:15 gibi optimumdan geçtim, kimseyi göremedim, muhtemelen o saatte gitmiştiniz. kısmet bir dahaki sefere inşallah...
Arkadaşlar ben de herkese teşekkür ediyorum, özellikle emniyetle gidip gelmemiz en sevindirici yanı benim için, şimdilik ayrılıyorum görüşmek üzere
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
yoldaki kazayı görmeseydik iyiydi ama adamlar sağdı yaşıyorlardı allahtan araba takla atmıştı.bizim acımızdan sevindirici helede en arkada ben olunca daha iyi oluyormuş erhan abi valla kimin ne yaptığını görüyorsun arkadan
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
motordan indim, evdeyim ama hala motor sürüyomuşum gibi geliyor herkese teşekkür ederim. güzel bir gezi oldu. ama uzak oldu yaa.
sizlerle tanıştığıma sevindim. mesajıma burada son verirken küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden öperim
biz gecerken kaza yoktu abi taze olmuş o
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
evet evrenim kazanı geçtik susuza yaklaşırken araba takla atmış yeni çıkarmışlar arabanın içinden yaralıları ambulans gelmişti el işareti ile yavaşla diye geriden gelen araçlara yavaşla işareti yaptım salak arabanın birtanesi karşı şerite geçiyordu allahtan bizim olduğumuz yere doğru kaçmadı kör adam ilerde kalabalığı görmüyormusun hala gaza basıyorsun sola kaçtı iyi toparladı yoksa oda karşı şeride geçiyordu kazan istikametine giden araçlardan birine bela olacaktı kazma
Arkadaşlar güzel bi geiydi teşekkürler..abi takla atan arabada bagaj full bira şişesiydi okadar içip yolamı çıkılır yaw allahtan yaşıyolardı..murat abi senin olayada adam panik yaptı az kalsın dediğin gibi karşıtarafa uçuyordu dengesiz herif!
[B]' Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir! '[/B]
Arkadaş sevindirici bi şekilde hepimiz sağ sağlim gezimizi yaptık ve evlerimize döndük. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim ben de...Tekrar görüşmek üzere..
ekmeğimizi aldık
koynumuza sakladık
çalı çırpı topladık
ateşi harladık
sucukları dizdik
etrafı dumana boğduk
sonraaa...yedik;
yedik
yedik;
döke saça
yan yana
parmaklarımızı yercesine
doya doya yedik
afiyet olsun ankara mt
oooh ne güzel gün...
değil mi çocuklar?
hepberaber elimize kolumuza sağlık...afiyet bal olsun...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)