iyi çok şükür murat abicim..süper babaanne o zaten benden çok geziyor maşallah..
iyi çok şükür murat abicim..süper babaanne o zaten benden çok geziyor maşallah..
yaww abi mektup yazacaktı güzel kardeşimiz zaten unuttuk mektup yazmayı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:47 PM ----------
burak onuda getirsene birgün artçı olarak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 PM ----------
aman iyi olsun yaşlılık zor
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
9,30da acty deyim ben onu bunu bilmem yani :D
iyi geceler burakcığım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 AM ----------
hadi bende yattım hepinize iyi geceler hepinizi öptüm
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
hadi bye kib
Merhabalar. Ben rr alacağım ancak kafama bir soru takılıyor. motoru almadan önce servise göstermem gerekir mi? almayı düşündüğüm motor 2006 model 3000 km'de. performansı çok iyi denedim. Ancak yine de göstermeye gerek var mıdır servise, varsa da nereye gösterebilirim acaba? Motoru aldıktan sonra da techizat sorununu düşünüyorum. bahçelideki 4.44 e ve yıldız'daki iki motor mağazasını gezdim, az çok fiyat-kalite oranımı oluşturdum kendimce. Kask-eldiven-mont nereden almamı tavsiye edersiniz? Redline'a gitmedim henüz orası nasıl bilmiyorum. Eğer bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum. İyi geceler herkese
motoru göstermen iyi olur.
motor için metin usta - gimatta, 397 01 93
kask eldiven mont için proti gezgin motor - çiğdem mahallesinde, 220 02 24
http://gezginmotor.com/catalog/about_us.php
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Çok çok teşekkürler bu kadar hızlı cevap attığınız için. Çankaya yıldızda ulusan motor ile onun hemen üstündeki dainese mağazasına girmiştim. Ulusan'da mont ve eldiven olarak hiç bir model yok ve insanları ilgisizdi. dainese mağazasının ise satışı sanki babasının hayrına yaparmış gibi bir lakayıt tavrı vardı. Umarım bahsettiğiniz yer güzeldir. Tekrar teşekkürler, motoru da bahsettiğiniz ustaya gösteririm o halde.
metin usta ankarada bir numerodur.
proti gezgindede murat var, ilgilenirler yardımcı olurlar.
ikisinede selamımı sarkıt.
asyalı fatih dersin
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Günaydın arkadaşlar
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
günaydın
Günaydın arkadaşlar
Opitmuma gelecek arkadaşlardan birisi bana özelden tel yazarlarsa sevinirim.
günaydın herkese
hellrider
17 motosiklet-19 kişi gezimizi tamamladık.
dayak yemiş gibiyim çok yoruldum.
gelen herkese teşekkürler.
yeni gelen arkadaşlarla da tanıştığımıza çok memnun olduk.
Özellikle bizleri kırmayıp gelen murat ve erhan abilere de teşekkür ederiz.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
abi sen nereye kayboldun bir anda. anlamadık valla. bi haber verseydin ben uzuyorum diye.
çok güzel bir gezi oldu. emeği geçen herkese teşekkürler. kazan ilçesindeki çay da hakkaten çok güzeldi.
emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkürler evrenin dayak yeme kısmına bende katılıyorumm ama harikaydıı
17 motor...
hellrider
yola çıkmadan biz dedik ya mola verilirse biz devam ediyoruz diye. sertaça kafa selamı verdim gördü bizi giderken. biz de tamamdır dedik devam ettik. benden başka ayrılan olmadı mı ya
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)