Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    tatarx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Optimumcu arkadaşlar yarın 09.00 gibi oradayım inşaaallah. Yalnız hiç hazırlık yapmadım. Optimumda ki Adese kaçta açılır bilgisi olan var mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kawasaki Er-6n
    Alıntı tatarx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Optimumcu arkadaşlar yarın 09.00 gibi oradayım inşaaallah. Yalnız hiç hazırlık yapmadım. Optimumda ki Adese kaçta açılır bilgisi olan var mı?
    ben köfte aldım ikimizede yeter

Motosikleti
    S&T GV250
    makara jenaratörleri naber? sohbeti koyultmuşuz...
    anlaşılan sukunun dönerci projesi patates olmuş, buna üzüldüğümü ifade edeyim...
    beş dakkalığına girdim, sabaha görüşürüz...

fatih, serkan ve sertaç'ın egsozları yarın kulaklarımın pasını silecek, sabırsızlıkla bekliyorum
    [B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]

septimus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX 650 F
    Alıntı tatarx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fatih'in önerisi dışında...Kızılcahamam da parka girmeden, şehir içinden geçicez. Sağlı sollu bi çok dükkan var. Hatta piknikçilerde etlerini hep kızılcahamamdan alırlar, iyidir diye. Bence hiç bişey almanıza gerek yok. Ordan 5 dakkalık iş almak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    sabah eryaman'dan çıkıp kırıkkale'ye gidiceğim. eğer o saatte geçme durumum olursa en azından optimum'da görürüm sizleri, saatler uyuşmazsa da, kısmet sonrasına artık... optimum'da nerde olacaksınız, otoparkta mı?

septimus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX 650 F
    Beyler ben çıkıyorum. Yarın 09:30'da optimumun otoban tarafındaki otoparkında olucam 2 arkadaşımla. Görüşmek üzere.

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    gelenler:

erhan abi
    fatihhoca
    murat abi
    murat
    burak
    evo & ceyda
    serkan
    1. arkadaşı
    2. arkadaşı
    3. arkadaşı
    sertaç
    1. arkadaşı
    2. arkadaşı
    umut
    ozan
    hamid
    emre
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

duvpuduv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS125T-2005, SL150-2009
    ben bir bayan artçımla geliyorum. 9:30da optimumda oluruz. grupta başka bayan olacak mı acaba? kız sıkılmasın?

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    var benimkisi geliyo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 PM ----------

arkadaşlar full koruma ve full depolarla gelmenizi rica ediyoruz. ilkyardım seti olan varsa lütfen getirsin biz taşırız.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 PM ----------

lastik tamir spreylerinizi yanınıza alın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 PM ----------

ayrılmış yol boyunca en az 2 saniye arayla fermuar düzeninde seyahat edeceğiz. ayrılmamış yollarda ise en az 2 saniye arayla tek sıra seyahat edeceğiz.
    mesafelerin ayarlanması çok önemli

Alıntı fatihhoca81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben köfte aldım ikimizede yeter

Çok teşekkür ederim

Motosikleti
    kawasaki Er-6n
    ben çıkıyorum yarın optimumun önünde görüşmek üzere. herkese iyi geceler

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    sinyal, tehlike uyarısı ve sıra düzeni işaretleri, öncümüz erhan abiden en arkaya kadar iletilmeli.

her surucu dakikada en az 2 kere arkasındakini kontrol edecek. arkamızdaki geride kalırsa biz de gaz keseceğiz..unutmayın! düzenin bozulmaması için arkanızdakinin hızına ayak uydurun. herhangi bir yavaşlama ya da durma bu şekilde öncüye kadar taşınır.

konuşma amaçlı duruşlarda emniyet şeridinde tek sıra şeklinde durulmalı. kesinlikle sıra bozulup şeride taşılmamalı

duvpuduv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS125T-2005, SL150-2009
    herkes kendi yiyeceğini kendi mi getiriyor? hiçbişey almadan çıksak, kızılcahamam' da yoldan alabiliriz herhalde. bir de dönüş saati nedir?

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ben grubu 3e bölüp 6şarlı düzende gitmeyi öneriyorum gruplar göz teması kaybetmeyecek kadar mesafe (en az 50 metre) yeterli olur. yarınki kadar kalabalık sürüş ciddi bir iş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 PM ----------

herkes yiyeceğini kendi temin edecek. mesela biz aldık. yarın gelmeden alabilirsiniz. ya da yoldan alabilirsiniz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 PM ----------

yarın sabah bu işi halledebiliriz. bir grubu erhan abi alır. diğer grubu murat abi alır. bir diğerini de yüksek cclilerden tecrubeli olan alır..onun aldığı yuksek ccli grup dilediği hızlarda en onden gidip motorlarının gerektirdiği seyir hızlarına çıkabilirler

merhaba arkadaşlar
    [B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    abi hoşgeldin..bu 19 kişilik grupla ilgili guvenlik endişelerim var. 3 e bolsek?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 PM ----------

resimlerde 9 motor 50 metre yer kaplıyo bu sefer hızımızın da etkisiyle 100 metreyi geçecek. öbek öbek gitmek daha uygun..zaten evrensel kurallar da grubu bölmeyi öneriyor

Alıntı duvpuduv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkes kendi yiyeceğini kendi mi getiriyor? hiçbişey almadan çıksak, kızılcahamam' da yoldan alabiliriz herhalde. bir de dönüş saati nedir?
    Bende aynı durumdayım Kızıcahamamdan almayı düşünüyorum...

nasıl isterseniz evren 6 şarlı bölünebiliriz son grup 7 li olur önemli olan dikkatli ve sakin gitmek son kez uyarıları yarın yaparız çok dikkatli olunmalı kalabalık bir grup olacak

evrencim ben en arkadan gelsem olmazmı
    [B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    olur abi zaten kurallar gereği en tecrubeli öncü, ikinci en tecrübeli artçı olur.

tamam ben grupların en arkasında gelmek istiyorum reflöktörlü yelekde giycem zaten önde pek başarılı değilim en azından ben öyle sanıyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 103 kullanıcı var. (0 üye ve 103 misafir)

Bu Konudaki Etiketler