çanta dediğin nedir gönüller bir olsun gelsene yemeğe vaktın olmuyormu cinnaha gel hayde
artık karar verdım motorların arkasında cantalı sevmıyorum hıc yan cantalarla takım olmadıktan sonra
çanta dediğin nedir gönüller bir olsun gelsene yemeğe vaktın olmuyormu cinnaha gel hayde
artık karar verdım motorların arkasında cantalı sevmıyorum hıc yan cantalarla takım olmadıktan sonra
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
yedim abi ya kötü bi sadiviç. yarın öbür gün şefi de kandırıp gelirim.
ben beate cantayı almıştım. bi türlü cesaret edememiştim. sonra kullanınca motoru hem kalıp hem pratiklik yönünden tamamladığını farkettim. çantamı söküp öyle sattım. şimdi aynı ikilemi bunda yaşarken, çantalısını gördüm yolda çok güzel görünüyordu. e motoru da vestiyer gibi kullanmaktan bıktık, takıyoruz. arkadakinin binişi-inişi zorlaşıyor ama sırtını dayayabiliyor.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
umut geçmiş olsun kardeşim üzüldüm...
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ucuz atlattık gerçekten ...
iyi akşamlar arkadaşlar
iyidir sen nasılsın
iyilik ne olsun maç var birazdan onun hazırlıgı
hayırdır ne maçı
halı saha falan mı?
Umut çok geçmiş olsun.
--------
Beyler Pazar günü 2 arkadaşım kesin 1 arkadaş da motor ayarlayabilirse benimle gelecekler. Yeni Optimum listesi şöyle oluyor o zaman;
Ben
Murat (benim arkadaş no :1)
Caner Abi (benim arkadaş no : 2)
Hakan (benim arkadaş no : 3)
Burak
Murat
Umut (gelecek misin hala ?)
Fatih
Sertaç
Yok di mi unuttuğum
Vay be 10 kişi sadece Optimum'da oluyo böylece..
herkes nerde yahu??
hellrider
biz buradayız sen neredesin ohooooo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 PM ----------
bu arada avea da calısıyorum hat almak için beni bulursanız sewinirim
pazar günü gelemem demiştim ama sanırım gelebilecem tabi bir aksilik olmazsa. durumum yarın kesinleşir. gece yarısı da olsa yazıp bilgi veririm. görüşmek üzere. heyecanlandım şimdiden
bu buluşma ben oldugun için birazdaha iyi olcak:D daha fazla kişi olcak :D pazar gunu bi patlama yaşayabiliriz:d
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 PM ----------
sen nerden biliyosn
bu pazar süper olacak kalabalık bır grup
hoop bi cvb ver yoksa aynı yerdemi çalışıyoruz:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:12 PM ----------
orsanı nerden biliyosnbi sole wallaha meraklandım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 PM ----------
eby cvb yokmu ya
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)