Yav abi okudum yazdıklarını...Aynı Gürcell'in dediği gibi benim de açık kalmış sekme herhalde..Bilgisayar açık kalıyor sabaha kadar film indiriyorum. Ama ben kapalı olduğumdan cevap veremedim.
top,çaydanlık,bıçak vs..bilimum eksiklerimizi de tamamlayalım bu sefer..
Evet sırt çantasını ayarlayayım ben en iyisi..Gelirken sucukları alsak yeter. Gerisini yoldan tamamlarız. (Taa baştan ağırlık yapmaya gerek yok.)
Burak naptın motoru ? Satın mı ?
çakmağa takılan ketıl getirelim, burakın tesisatı yakalım
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Haa siz görmediniz di mi ? Bende de var o tesisattan.
Biz de biğtten gelme topkeyz çantamızı gözümüzü karartıp takıyoruz. taburelerimizi de aldık. tanesi 7 liraya pıraktikerden. çantadan sonra tabureleri bağlayacak yerimiz kalacak mı bakalım. ne güzel çanta takabilmek motora değil mi takabilen arkadaşlar
Hadi lennn ! Otobanda arkana geçip sellektörle deli etmezsem seni...(topcase falan dedin üzerime alındım, zaten banaydı heralde di miii ! )
ya duvpuduv sen niye gelmiyosun ya bizle? ta ne zaman gelecektin. hastasıyım ben o motorun. aramızda görmek keyifli olur
biz o kadar yolu 15 lirayla gidip geliyoruz bi kere
sen benim arkada selektör çakacak hızla gidersen bir depoyla 50 km falan yaparsın abi
tapkeyz iyidir..ne öyle kaplumbağa gibi yükü sırtında taşımak. 110 beygir motor dururken ben mi taşıyacağım (bak şimdi nokta atışı oldu )
Beyler benden bu kadar..İyi geceler herkese..
Şu an bu konu içerisinde 170 kullanıcı var. (0 üye ve 170 misafir)